Skip to main content

Securitas Mall of Triplan turvallisuuskumppaniksi

Lokakuussa avautuva kauppakeskus Mall of Tripla Helsingin Pasilassa on valinnut turvallisuuskumppanikseen Securitaksen.

Julkaistu
29 syyskuuta 2019 13:11

- Toimitamme kauppakeskus Mall of Triplaan vartiointi- ja järjestyksenvalvontapalvelut, turvallisuusasiantuntijan palvelut ja vastaanottopalvelut. Vastaamme myös 24/7 kauppakeskuksen valvomon toiminnasta, johon sisältyy kulunvalvonta- ja avainhallintatehtäviä. Tarjoamme Mall of Triplan vuokralaisille myös paljon erilaisia palveluita, kertoo Etelä-Suomen aluejohtaja Petri Mönkkönen.

Sopimuskumppanin valintaan johtavista tekijöistä Triplan kiinteistöpäällikkö Sakari Meriläinen korostaa erityisesti oikeita henkilövalintoja.

- Ensimmäisistä neuvotteluista alkaen painotimme henkilövalintojen tärkeyttä osana prosessia ja pyysimme palveluntarjoajia etsimään keskuudestaan henkilöitä, jotka ovat itse halukkaita siirtymään ja ottamaan vastuun Triplan tulevaisuuden turvallisuuskulttuurista. Kokemus kauppakeskusmaailmasta ja turvatekniikan ratkaisuista on tietenkin aina eduksi. Yksi hankintaprosessin tärkeimmistä päätöksistä on aina henkilövalinnat, ja niissä onnistuminen mitataan monta kertaa tulevina vuosina. Minulla on kuitenkin vahva luotto Securitaksen asiakkuuspäällikkö Sami Kuusemaan ammattitaitoon, Meriläinen toteaa.

- Triplaan ollaan luomassa toimintakulttuuria ja Tripla-tiimiä, jossa jokaisella on omat roolit ja vastuut. Tiimiin kuuluu kauppakeskuksen johdosta alkaen järjestyksenvalvojat, kiinteistönhoitajat, siivoojat, pysäköintioperaattorin henkilöstö ja vielä pullohuoneen hoitajatkin vain osan mainitakseni, hän jatkaa.

 

Nopea reagointikyky ja asiakaspalveluasenne keskiössä

Heinäkuussa allekirjoitetun sopimuksen toteutus alkaa heti Triplan avauduttua 17. lokakuuta. Mall of Tripla on Suomen ja koko Pohjoismaiden suurin kauppakeskus ja yhteistyö eri toimijoiden välillä on oltava mutkatonta.

-  Toivon tulevan yhteistyömme olevan tiivistä ja avointa. Virheitäkään ei saa pelätä, mutta pyritään tekemään uusia virheitä, ei toistamaan vanhoja. Pyrimme ottamaan kaikki hyvät käytännöt osaksi arkeamme. Haastavassa toimintaympäristössä nopea reagointikyky ja vastuun kantaminen muuttuvissa tilanteissa nousee yhteisissä keskusteluissa esille tulevaisuudessa. Jokainen Triplan tiimiläinen voi ja pitääkin tehdä päätöksiä nopeissa tilanteissa eikä jäädä odottamaan aina johdon ohjeistusta, luettelee Meriläinen odotuksia yhteistyöltä.

- Tavoitteenamme on saavuttaa Suomen ja miksipä vaikka pohjoisen Euroopan turvallisin kauppakeskus, jossa kaikkien on hyvä liikkua ja tehdä ostoksiaan pelkäämättä sekä samalla kokea miellyttävää turvallisuuden tunnetta. Asiakaspalveluasennetta vaaditaan ihan kaikilta, se ei ole vain infopisteessä toimivien tehtävä vaan osa meidän arkea, hän jatkaa.

Securitaksen asiakkuusjohtaja Janne Tanttu kertoo turvallisuusyhteistyön Mall of Triplassa perustuvan asiakaslähtöisiin turvallisuusratkaisuihin, joilla vastataan asiakkaan tarpeisiin ja odotuksiin.

- Odotamme alkavaa yhteistyötä Mall of Triplan kanssa innokkaana ja haluamme olla turvallisuuspalveluiden tuottajana pitkäaikainen, joustava sekä innovatiivinen kumppani, joka pystyy vastaamaan asiakkaan turvallisuustarpeisiin myös tulevaisuudessa. Haluamme olla osaltamme rakentamassa turvallisuuskulttuuria kauppakeskuksessa sellaiseksi, että asiakas saavuttaa asettamansa tavoitteet, ja että kauppakeskus olisi miellyttävä asiointi- ja työskentely-ympäristö sekä asiakkaille että siellä työskenteleville. Turvallisuuspalveluidemme keskiössä ovat asiakaslähtöiset ja ennakoivat turvallisuusratkaisut, Tanttu kertoo.

Mall of Tripla: Syksyllä 2019 avautuva Mall of Tripla on kaupunkikeskus, joka tarjoaa laajojen myymälä- ja ravintolapalveluiden lisäksi paljon uudenlaista kulttuuritoimintaa ja elämyksiä. Mall of Tripla on 250 liikkeellään Suomen suurin kauppakeskus, joka sijaitsee Triplan sydämessä. Tripla on kolmen korttelin kokonaisuus, johon kuuluu kauppakeskus, pysäköintilaitos, joukkoliikenneasema, asuntoja, hotelli ja toimistoja. www.tripla.yit.fi

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tarjoamme asiakkaidemme erilaisiin turvallisuustarpeisiin sekä tehokkaita palvelukonsepteja että yksilöllisiin erityistarpeisiin räätälöityjä palveluratkaisuja. Palvelutoimintamme kulmakiviä ovat toimiminen lähellä asiakasta, kokenut henkilöstö, joka tuntee asiakkaan toimintaympäristön ja tarpeet, sekä oikein mitoitetut turvallisuuspalvelut. Kehittämällä ja jalostamalla jatkuvasti palvelujamme pyrimme vastaamaan nopeasti asiakkaidemme muuttuviin turvallisuustarpeisiin. Securitas työllistää Suomessa noin 3 600 henkilöä ja liikevaihtomme vuonna 2018 oli 163,9 Meuroa. www.securitas.fi

 

Lisätietoja:

Sakari Meriläinen, Mall of Tripla
kiinteistöpäällikkö
sakari.merilainen@yit.fi

Janne Tanttu, Securitas
asiakkuusjohtaja
janne.tanttu@securitas.fi