Skip to main content

Customer Portal nyt mobiilina

Securitaksen asiakkailleen tarjoama asiakasportaali, Securitas Customer Portal, toimii nyt myös mobiiliversiona.

Julkaistu
16 huhtikuuta 2019 13:13

Portaalin kautta asiakas pääsee seuraamaan yrityksensä turvallisuustapahtumia helposti ja nopeasti mobiilisovelluksen avulla missä ja milloin vain. Mobiiliportaalin voi ladata älypuhelimen sovelluskaupasta nimellä SCP App. Sovelluksen lataaminen on ilmaista.

 

Customer Portalin sisältö

Securitas Customer Portalista asiakas voi tarkastella tapahtuneita hälytyksiä, kierrosraportteja sekä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin rakennettuja mittareita. Tapahtumia voi tarkastella myös tekemällä erilaisia suodatuksia tai valitsemalla suoraan tapahtumaluokan, joka voi olla kriittinen, varoitus tai normaali.

Reaaliaikaisesti päivittyvien tietojen myötä turvallisuustapahtumat kulkevat aina puhelimen mukana taskussa ja ongelmatilanteissa yhteishenkilöön voi ottaa yhteyttä suoraan ohjelman kautta. Kaikki tapahtumat ovat tallessa ja katsottavissa digitaalisesti, paperiset ja pitkät raportit voi unohtaa.
SCP App -ohjelmaan kirjaudutaan samoilla olemassa olevilla asiakastunnuksilla kuin tietokoneversioon. SCP App toimii sekä iOS- että Android -älypuhelimilla ja -tableteilla.

Lisätietoja: asiakaspalvelu@securitas.fi