Skip to main content

Turvaa Tuntureilta

Julkaistu
13 marraskuuta 2019 23:00

Tuuli tuivertaa tuntureilta ja luntakin on satanut lisää 10cm päivävauhtia. Menoa se ei kuitenkaan saa haitata, vaan tuuleen ja tuiskuun on tämänkin turvallisuuden kehityspäällikön puskettava asiakkaiden avuksi.

Securitas Oy on aloittanut syksystä saakka Inarin ja koko pohjoisimman Lapin valloituksen. Tie paikallisten sydämiin ei ole helppo, mutta avuksi siihen on, että lapissa syntyneenä tuo h-kirjain on luonnosthan oikeassa paikassa. Sillä on keskustelu hyvä aloittaa. Selvyyden vuoksi pyrin kirjoittamaan ilman sitä h:ta, jotta saatte muutkin lukijat tästä selvää.

Olemme palvelleet asiakkaitamme täällä Lapissa entistäkin paikallisemmin. Uusia tuotteita perinteisten turvatekniikan ja vartioinnin rinnalle on tuotu myös jotain uuttakin: Turvallisuuspäällikkö-palvelu. Sopimuksella pienempikin yritys, tai taho voi saada meidän rivistä heille oman turvallisuuspäällikön tekemään koulutuksia, turvallisuusselvityksiä, pelastussuunnitelmia, tai melkeinpä mitä vain asiakas turvallisuuden näkökulmasta kokee tarvitsevansa.

Kyseinen palvelu räätälöidään aina juuri asiakkaan omia tarpeita varten. Yhdessä käydään läpi osa-alueet mihin asiakas tarvitsee apua. Turvallisuuspäällikkö on käytössäsi juuri sen verran kuin tarvitset, näin sinun ei tarvitse rekrytoida omaa ihmistä huolehtimaan esim. yrityksesi turvallisuusasiakirjojen ajantasaisuudesta tai niiden jalkauttamisesta henkilökunnallesi. Me teemme sen puolestasi. Sinä voit keskittyä täysin omaan pääasialliseen liiketoimintasi harjoittamiseen.

Kokemukset turvallisuuspäällikköpalvelusta

Maahan tulevat turvapaikanhakijat näkyvät meillä täällä Lapissa saakka, ja kyllähän se on päivän polttama puheenaiheena joka paikassa. Sen tiimoilta on täältäkin asti lähdetty liikkeelle. Olen saanut olla monessa mukana ja tehdä yhteistyötä, niin viranomaisten kuin SPR:n henkilöstön kanssa. Työni on liittynyt vastaanottokeskuksien ja hätämajoituskeskuksien turvallisuuteen. Työn ohessa olen saanutkin kuunnella paljon asiakas-kiitoksia jokaisesta vastaanottokeskus-kohteestamme: Securitas Oy:n toteuttamat turvatekniset ratkaisut, turvallisuuspalvelut, sekä ennen kaikkea palveluasenne ovat olleet kuulemma esimerkillisiä asiakkaamme mielestä.

 

Näemmä Tuntureilla,

Pekka