Skip to main content

Arjen sankaritekoja - Vartijamme valppaus esti ison vesivahingon syntymisen

Vartijamme Niklas Lento havaitsi viikonlopun öisellä vartiointikierroksellaan asiakaskohteessamme TKM TTT Finland Oy:ssä vesivahingon ja ryhtyi toimenpiteisiin, joilla saatiin estettyä erittäin merkittävät aineelliset vahingot.

Asiakasyrityksen toimitusjohtaja oli erittäin kiitollinen vartijamme toiminnasta ja lähetti viestin vartijan esimiehelle. Toimitusjohtaja Mikko Järvisen luvalla julkaisemme hänen kiitosviestinsä alla:

"Haluan kiittää teidän tämän alueen tiimiä ja vartijaa esimerkillisestä toiminnasta viikonloppuyönä vesivahingon estämiseksi meidän tiloissa. Vartija ensinnäkin kiersi tilat, (näin edellinen vartiointikumppanimme ei tehnyt) joka oli edellytys syntyvän vahingon havaitsemiselle. Sen lisäksi hän otti oikeisiin ihmisiin yhteyttä, paikansi vahingon syntypaikan ja vieläpä sulki hanat puhelimessa saamiensa ohjeiden mukaisesti estääkseen lisävahingot.

Vesivahinko sellaisenaan olisi ollut ikävä juttu. Erityisen arvokkaan tästä teosta tekee se, että se sattui tilassa, johon olemme siirtämässä kokonaista tehdasta Itävallasta touko-heinäkuu välisenä aikana. Jos vahinko olisi saanut jatkua maanantaiaamuun asti olisi tuotannon siirto vaarantunut, ja vaikutukset liiketoiminnallemme olisivat voineet olla erittäin suuret."

Asiakasyritys palkitsi vartijamme tästä esimerkillisestä toiminnasta.