Skip to main content

Arjen sankaritekoja - Vartijamme ottivat väkivallantekijän kiinni

Henkilöstömme ripeä ja ammattitaitoinen toiminta mahdollisti niin uhrin pikaisen toimituksen hoitoon kuin tekijän kiinnisaamisen.

Tampereen kauppakeskus Koskikeskuksen järjestyksenvalvontamme sai illansuussa tiedon kauppakeskuksen alueella meneillään olevasta käsirysystä. Tilannetta selvittämään saapuivat Koskikeskuksen järjestyksenvalvojiemme lisäksi myös Ratinan järjestyksenvalvojamme sekä City Patrol -vartija.

Tilannetta selvitettäessä tuli sivullinen ilmoittamaan mieshenkilöstä, jota olisi mahdollisesti puukotettu. Järjestyksenvalvojat juoksivat paikalle, jossa osa aloitti kiireesti antamaan uhrille hätäensiapua ja osa lähti tavoittamaan paikalta pois pyrkiviä henkilöitä. Asiasta ilmoitettiin välittömästi myös hätäkeskukseen sekä alueen muille vartijoille.

Ensihoidon saapuessa paikalle uhri meni elottomaksi ja vartijat jäivät avustamaan hoitohenkilökuntaa elvytyksen antamisessa samalla, kun paikalle saapui lisää ensihoidon yksiköitä sekä poliisi.

Paikalta pois pyrkineet henkilöt tavoitettiin ja heidän joukostaan havaittiin henkilö, joka pyrki hävittämään tekovälinettä ja hetken päästä tämä myönsi olevansa uhria puukottanut henkilö. Tekijä luovutettiin välittömästi poliisin haltuun.

Tilanteessa mukana ollut henkilöstömme osoitti tilanteessa loistavaa ammattitaitoa, joka mahdollisti niin uhrin pikaisen toimituksen hoitoon kuin tekijän kiinnisaamisen. Tilanne on myös osoitus kohteiden ja yksilöiden saumattomasta yhteistyöstä Pirkanmaalla!