Skip to main content

Arjen sankaritekoja - Esimerkillistä asiakaspalvelua kauppakeskus Revontulessa

"En ole missään, en suurilla palvelumaksuillakaan, saanut näin upeaa palvelua!"

Kauppakeskus Revontulessa Rovaniemellä toimivat järjestyksenvalvojamme saivat erittäin tyytyväisen asiakaspalautteen toiminnastaan, auttaessaan asiakasta ja tämän liikuntarajoitteista omaista asioimaan kauppakeskuksessa. Palautteessa mainitut esimerkillisesti palvelleet järjestyksenvalvojat olivat Simo Ahola ja Matias Hiltunen.

Lue asiakkaan palaute alla:

”Kysyin puhelimitse 8.3. keskiviikkona kauppakeskuspäällikön ohjeen mukaisesti kauppakeskus Revontulessa toimivalta vartijalta mahdollisuudesta saada pyörätuoli perjantaiksi 10.3. käyttöömme. Tällöin omaiseni pääsisi sairaalasta suuren leikkauksen jälkeen ja olin luvannut viedä hänet kauppakeskukseen ostoksille.

Puhelimeen vastasi erittäin ystävällinen vartija, joka lupasi tietenkin järjestää vartijan tuomaan pyörätuolin juuri siihen pysäköintipaikkaan, johon meidän on helppo tulla. Hän neuvoi vielä oma-alotteisesti, missä ovat tietyt liikkeet kerrottuani, että meidän täytyy saada omaiselleni nastakengät. Koska en tiennyt tarkalleen omaiseni kotiuttamisaikaa, vartija totesi hyväntuulisesti, ettei se haittaa, hän ilmoittaa asian valmiiksi perjantaina työvuorossa olevalle vartijalle ja voin vain soittaa lähtiessämme Lapin keskussairaalasta.

Soitinkin perjantaina 10.3., lähtiessämme sairaalasta suunniteltua aikaisemmin ja jälleen puhelimeen vastasi ystävällinen vartija, joka sanoi odottavansa meitä tietyssä kohdassa pysäköintihallia. Ajoin kuitenkin väärään paikkaan. Soitin taas vartijalle, joka minun suunnistuskykyni kehnoudesta huolimatta sai minut ystävällisesti ja erittäin kohteliaasti löytämään oikean pysäköintipaikan. Hän odotti meitä siellä pyörätuolin kanssa, oli hyväntuulinen ja sai liikkeelle lähtöä pelkäävän omaisenikin reipastumaan. Toivottaen mukavaa ostosreissua vartija pyysi soittamaan, kun olemme valmiit lähtemään.

Shoppailun päätteeksi palasimme ulko-ovelle, soitin vartijalle, joka tulikin heti paikalle edelleen ystävällisenä ja kohteliaana. Hän oli valmis auttamaan omaistani autoon siirtymisessä, mutta ostosretki oli kohottanut omaiseni mielialaa ja uskoa selviytymiseen niin, ettei hän apua tarvinnutkaan.

Kiitimme vartijaa lämpimästi.

Pyydänkin ystävällisesti välittämään suuret ja lämpimät kiitokset Securitaksen vartijoille ja toivoisin tiedon menevän myös heidän työnantajalleen. Asia merkitsi paitsi minulle, myös omaiselleni hyvin paljon. Hän totesikin istuessamme kahvilla kauppakeskuksessa, että ehkäpä hän vielä kaikesta edessä olevastakin selviää, kun tämä hänen pelkäämänsä kauppakeskukseen tuleminenkin sujui näin hyvin.

Ja sen saivat aikaan nämä kaksi hyväntuulista ja iloisesti palvelevaa vartijaa. En ole missään, en suurilla palvelumaksuillakaan, saanut näin upeaa palvelua!"

 

Lämpimästi kiittäen ja syvästi arvostaen,

Sisko Koskiniemi

sosiaalityöntekijä