Skip to main content

Fyysisen voimankäytön perusteet

Fyysisen voimankäytön perusteet on pohjakoulutus vartijan ja järjestyksenvalvojan muille voimankäyttökoulutuksille.

Koulutus on tarkoitettu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka eivät ole suorittaneet osiota peruskoulutuksen yhteydessä. (ennen 1.1.2017 voimankäytön yleinen osa) Koulutuksen kesto on vähintään 6 oppituntia ja sisältö on Poliisihallituksen määrittelemän sisällön mukainen.

Suorittamalla fyysisen voimankäytön perusteet -koulutuksen saat kelpoisuuden osallistua kaasusumuttimen ja teleskooppipatukan käyttäjäkoulutuksiin. Mikäli olet suorittanut voimankäytön perusteet osion järjestyksenvalvojan tai vartijan peruskoulutuksen yhteydessä, sinun ei tarvitse suorittaa osiota uudelleen, vaan voit osallistua suoraan edellä mainittuihin voimankäyttövälinekoulutuksiin. Merkintä suoritetusta koulutuksesta (fyysisen voimankäytön perusteet tai yleinen osa) tulee löytyä kortin takaa, jotta saat luvan osallistua voimankäytön muille kursseille. Vaihtoehtoisesti sinun tulee esittää todistus suoritetusta koulutuksesta.

Perusteiden koulutus on sisältynyt järjestyksenvalvojan peruskurssiin vasta 1.1.2017 jälkeen toteutetuilla kursseilla. Vartijan peruskoulutukseen koulutus on sisältynyt jo aiemmin voimankäytön yleisenä osana.

Ilmoittaudu koulutukseen!

Tutustu avoimiin kursseihimme ja ilmoittaudu mukaan.

Avoimet kurssit

Kysy lisää koulutuksistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta