Skip to main content

Keikkatöitä lumoavassa Lapissa!

Onko laskettelu tai lumilautailu lempiharrastuksiasi? Entä tunturissa hohtavilla hangilla hiihtäminen tai vaellus ja urakan päätteeksi nokipannukahvit nuotion loisteessa? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä tätä kaikkea ja yhdistää siihen myös työnteko Lapin huikeissa maisemissa, kun tulet meille keikkahommiin. Sinun tarvitsee lähettää vain hakemus!

HAEMME järjestyksenvalvojia kevätsesonkiin helmi-toukokuuksi 2022. Työvuoroja tehdään Levillä, Ylläksellä, Luostolla ja Kilpisjärvellä. Työajat sijoittuvat kaikkiin viikonpäiviin ja ovat pääsääntöisesti ilta- ja yövuoroja, mutta vuoroja voi olla myös muina aikoina. 

EDELLYTÄMME hakijalta asiakaspalveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Pystyt toimimaan itsenäisesti perehdytyksen saatuasi. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus helpottavat työvuoroihin kulkemista, mutta eivät ole välttämättömät.

Voimassaoleva järjestyksenvalvojakortti. Tarvittaessa autamme järjestyksenvalvojakortin hankinnassa. 

TARJOAMME mahdollisuuden vaihteleviin työtehtäviin mukavassa työporukassa, Lapin vilkkaassa kevätsesongissa kansainvälisessä ympäristössä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun, sekä työpaikkamme yhteisen laskettelukortin Levin rinteisiin. Sinulla on mahdollisuus majoittua yhteismajoituksessamme, mutta tarvittaessa avustamme sinua myös oman asunnon etsimisessä. Sesongin jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa meillä myös kesällä keikkatöissä.

Levi

Katso mitä Lapin yksikön päällikkö Eino Yritys kertoo työskentelystä Levillä. Levillä eletään vuoden kiireisintä aikaa joulu- ja kevätsesonkina, jolloin suomalaiset ja kansainväliset vieraat saapuvat Leville nauttimaan Lapin luonnosta ja monista talviharrastusmahdollisuuksista. Ja Securitas on turvaamassa heidän lomaansa.