Skip to main content

Logistiikkaturvallisuus

Logistiikan turvasaattopalvelulla tarkoitetaan riskialttiiksi arvioidun kuljetuksen tai tällaista kuljetusta suorittavan henkilön suojaamista matkalla lähtöpaikasta määränpäähän. Turvasaatto on osa logistiikkaturvallisuuden kokonaisuutta. Palvelulla pyritään luomaan kuljetukselle mahdollisimman turvalliset olosuhteet.

Palvelu voidaan toteuttaa Suomessa, ulkomailla tai matkalla maasta toiseen. Huomioimme toteutuksessa aina toimintaympäristön ja muiden tilanteeseen vaikuttavien tekijöiden asettamat vaatimukset.

Turvasaattopalvelu toteutetaan matalalla profiililla ja ajoneuvokalustolla, jossa ei ole mitään ulkoisia tunnusmerkkejä. Tehtäviinsä koulutettu henkilöstömme työskentelee tehtävän ja toimintaympäristön mukaisessa siviiliasussa ja tehtävän mukaisesti varustettuna.

Palvelun sisältö mitoitetaan toimeksiantajan vaatimusten ja yhdessä suoritetun riskien arvioinnin perusteella. Turvasaattopalvelua hyödynnetään tyypillisesti, kun kuljetettava materiaali on arvokasta, sensitiivistä ja vaarallista.

Turvasaattopalveluihin liittyvien tehtävien erityisluonteesta johtuen toimeksiannoissa korostuvat ehdoton luottamuksellisuus, hienovaraisuus sekä asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ymmärtäminen.

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.