Skip to main content

Case: Levi Spa Hotel Oy

Yhteistyömme Levi Hotel Spa:n kanssa on alkanut jo vuonna 2005. Teknisen valvonnan, vartioinnnin ja ravintolaturvallisuuspalvelujen avulla huolehdimme, että Pohjois-Suomi on turvallinen paikka lomailla.

Levillä on parhaillaan käynnissä vuoden kiireisin aika. Talvilomalaiset valtaavat sankoin joukoin paitsi rinteet ja ladut, myös Levitunturin juurella sijaitsevat majoituspaikat ja Sirkan kylän pienetkin Bed & Breakfast -majatalot. Securitas on vahvasti katukuvassa mukana.

- Toimitamme Levi Hotel Spa:lle kattavat turvallisuuspalvelut. Palveluihimme kuuluvat yö- ja päiväaikaan tehtävät vartiointikierrokset. Henkilökunnan työskentelyn turvaksi olemme toimittaneet langattomia hätäkutsupainikkeita, joiden avulla vartijan saa paikalle pelkällä napin painalluksella, kertoo Securitaksen Lapin yksikön päällikkö Eino Yritys
- Kohteen kameravalvonta on varsin kattava. Kaikki tämä on toteutettu Combi-ratkaisumme mukaisesti, joka tarkoittaa kokonaispalvelua yhdeltä toimittajalta. Combi -ratkaisu sisältää muun muassa järjestyksenvalvonnan, vartioinnin, turvallisuustekniikan sekä tekniikan ylläpito- ja huoltopalvelut, hän jatkaa.

Ravintolaturvallisuuteen panostetaan

Ravintolaturvallisuus on Lapissa talvisesonkina isossa roolissa ja siihen on myös panostettu. Securitaksen järjestyksenvalvojat ovat turvaamassa asiakkaiden ruokailua ja illanviettoa ravintolan ovella, narikassa ja yleisenä turvana.
- Olemme toimittaneet turvallisuuspalveluita ravintoloihin aikaisemminkin, mutta käytännössä tänä syksynä polkaisimme järjestyksenvalvontapalvelut toden teolla käyntiin täällä Levillä, Yritys kertoo paikkakunnan uudesta palvelusta.

Securitas hoitaa myös hotellialueen pysäköinninvalvontaa, jotta pelastustiet pysyvät vapaina mahdollisia hälytysajoneuvoja varten.

Pitkä yhteistyö Levi Spa:n kanssa

Yhteistyö Levi Spa:n kanssa on alkanut jo vuonna 2005. Asiakassuhde on tiivistynyt ja kehittynyt pitkin matkaa. Matkan varrella palveluita on laajennettu vastaamaan aina päivittäistä tarvetta. Vuonna 2015 teknologian osuutta lisättiin sopimukseen Securitaksen toimittamien kameratallentimien muodossa. Ja uusimpana palveluna nyt siis ravintolaturvallisuus.

Levin Matkailukeskus Oy:n toimitusjohtaja Sanna Leinonen luottaa Securitaksen turvallisuusosaamiseen.
- Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja ikimuistoisia elämyksiä turvallisessa ympäristössä. Luotettavuus, laadukas asiakaspalvelu ja tekninen osaaminen ovatkin tärkeimmät syyt, miksi turvallisuusyhteistyökumppanimme on Securitas, hän perustelee turvallisuuskumppanin valintaa.

Myös Yritys on yhteistyöhön tyytyväinen.
- Yhteistyö Levi Hotel Spa:n kanssa on sujunut erittäin hyvin. On tärkeää, että arvomme ja ajatusmaailmamme kohtaavat. Laatu ja asiakaspalvelu ovat asioita, jotka ovat molemmille elintärkeitä. Jos me pystymme luomaan tekemisellämme asiakkaalle ja loppuasiakkaalle tunteen turvallisesta ja miellyttävästä hotelli- ja ravintolaympäristöstä, olemme mielestäni onnistuneet, hän lopuksi toteaa.

 

Lisätietoja:

eino.yritys@securitas.fi
puh. 0400 639 597