Skip to main content

Voimankäyttökoulutukset

Voimankäyttökoulutuksemme on tarkoitettu pääasiassa yksityisellä turvallisuusalalla työskenteleville vartijoille ja järjestyksenvalvojille.

Lisäksi järjestämme kaasusumutinkoulutuksia muiden ammattiryhmien edustajille, jotka ovat hakemassa poliisilta henkilökohtaista kaasusumutinlupaa hätävarjeluperustein sekä henkilöturvallisuuskoulutuksia henkilöille, jotka kohtaavat työssään uhkatilanteita.

Voimankäyttökoulutusten tavoitteena on, että osallistuja hallitsee koulutuksen suorittamisen jälkeen voimankäytön valtuuksia koskevat periaatteet sekä hallitsee kantamiensa voimankäyttövälineiden käytön. Koulutuksiin sisältyy teoria- ja näyttökoe.

Voimankäyttövälineitä kantaville vartijoille ja järjestyksenvalvojille tulee järjestää vuosittain kertauskoulutusta, jossa käydään läpi voimakeinojen käyttöä koskevia periaatteita sekä harjoitellaan voimankäyttövälineiden käyttöä.

Voimankäytön välinekurssit ja kertauskoulutukset ovat avoimia vartijoille ja järjestyksenvalvojille. Myös yksityishenkilöt saavat osallistua kaasusumutinkoulutukseen perustellusta syystä. Perusteltu syy voi olla viranomaisen suositus tai työympäristö, johon kohdistuu jatkuvaa väkivallan uhkaa.

Koulutustarjonta

Tutustu avoimiin kursseihimme!

Lue lisää

Kysy lisää koulutuksistamme ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta