Skip to main content

Hälytysten valvonta

Mikäli sinulla on jo hankittuna tai olet ostamassa hälytysjärjestelmää, voimme tarjota sinulle valvontapalvelun hälytysajovalmiudella. Järjestelmän lähettämät ilmoitukset käännetään Securitaksen hälytyskeskukseen, josta tiedot välitetään sovitun toimintaohjeistuksen mukaisesti halutuille yhteyshenkilöille ja tarvittaessa lähimmälle vartijalla.

Hälytysvalvontapalvelussa asiakas vastaa itse hälytyksensiirtojärjestelmästä sekä siihen liittyvistä kuluista. Laitteiston toiminta; huoltotoimenpiteet sekä laitteiston testaus, ovat asiakkaan vastuulla.

Palvelu on kuukausiveloitteinen sisältäen vartijan suorittamat hälytyskäynnit. Securitas veloittaa hälytysten käännöstä erikseen 130,00 €, joka sisältyy ensiasennuskohteissa asennushintaan.

 

  • Hälytysvalvontapalvelu ilman ajovalmiutta

Mikäli kiinteistö sijaitsee alueella, jonne emme pysty suorittamaan hälytysajoja tai hälytysajovalmiutta ei haluta, välittää päivystäjämme tiedon hälytyksestä yhteisesti sovitun toimintaohjeistuksen mukaisesti halutuille yhteyshenkilöille.

Hälytysvalvonta ilman hälytysajovalmiutta on kuukausiveloitteinen palvelu.
Securitas veloittaa hälytysten käännöstä erikseen 130,00 €, joka sisältyy ensiasennuskohteissa asennushintaan.

 

  • Valvomme kaikenlaisia hälytyksiä

Luvattomia tunkeutujia? Savua ilmassa?  Vettä lattialla? Hälytyskeskuksemme saa tiedon kaikista hälytyksistä.

 

  • Murtovalvonta

Kun murtohälytin hälyttää kotona tai mökillä, käynnistämme toimenpiteet yhdessä sovittujen toimintaohjeiden mukaisesti. Esimerkiksi soitamme ensin kohteeseen, lähetämme vartijat paikalle ja tarvittaessa hälytämme viranomaiset. Raportoimme tapahtumista aina myös asiakkaalle.

 

  • Palovalvonta

Tulipaloissa henkilövahinkojen välttäminen on ensiarvoisen tärkeää. Kun savuilmaisin hälyttää, soitamme ensin asiakkaalle. Lisäksi lähetämme partion paikalle ja tarvittaessa kutsumme myös pelastusviranomaiset.

 

  • Kosteusvalvonta

Vesivahingot minimoidaan nopealla toiminnalla. Kosteushälytyksistä ilmoitetaan aina asiakkaalle ja tarvittaessa partio lähtee paikalle ehkäisemään lisävahinkoja.

 

Turvaa kotisi

Tutustu 24Koti -hälytinjärjestelmiimme. Palveluistamme löydät itsellesi parhaiten soveltuvan ratkaisun kodin tai vapaa-ajan asunnon turvaamiseen.

Tilaa, pyydä tarjous tai kysy lisää!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.