Skip to main content

Henkilösuojauspalvelu – Executive Protection

Henkilön fyysiseen koskemattomuuteen, terveyteen tai henkeen voi kohdistua uhka, jolta on syytä suojautua. Turvallisuuden ammattilaisten avulla ennaltaehkäisevästi toteutettu henkilösuojaus nostaa merkittävästi henkilöllisen turvallisuuden tasoa.

Henkilösuojauksen palvelukokonaisuus suunnitellaan ja toteutetaan aina yksilöllisesti. Asiakkaan fyysistä koskemattomuutta voidaan suojata ennakoivasti monin tavoin, esimerkiksi hänen mukanaan tietyissä tilanteissa liikkuvan henkilösuojauksen ammattilaisen (henkivartija/turvamies) avulla tai tilannetta taustalla tarkkaillen. Palvelun kesto määräytyy asiakkaan tarpeen mukaan ja voi olla muutamasta tunnista jopa viikkoihin. Henkilösuojaustehtävää hoitaa aina luotettava ja ammattitaitoinen turvallisuushenkilöstö.

 

Yhdistettävissä muihin palveluihin

Securitas Executive Protection -henkilösuojauspalvelu voidaan toteuttaa yksittäisenä palveluna tai osana suurempaa henkilöturvallisuuden kokonaisuutta. Siihen yhdistettäviksi sopivat esimerkiksi tekniset ja rakenteelliset ratkaisut, kuljetuspalvelut sekä kodinturvallisuuteen ja matkustusturvallisuuteen liittyvät palvelut.  

 

Osa hotelli-, kokous- ja konferenssiturvallisuutta

Henkilösuojauspalvelu sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kokousturvallisuuden osana. Kokous- ja konferenssiturvallisuuspalvelut toteutamme yhteistyössä tapahtumaturvallisuuden ammattilaistemme kanssa. Lue lisää tästä.