Tapahtumaturvallisuus

Tarvitsetteko asiantuntevan ja luotettavan yhteistyökumppanin avustamaan tapahtumanne turvallisuusjärjestelyissä ja muissa käytännön järjestelyissä? Yritystilaisuus, kokous, pieni tai suuri yleisötilaisuus tai kansainvälinen konferenssi - avustamme teitä onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä opastus- ja muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Lue lisää Tapahtumaturvallisuus-esitteestä

 

Rakennamme tapahtuman luonteen mukaisen palveluprofiilin

Rakennamme tilaisuuteenne tai tapahtumaanne toiveidenne mukaisen palveluprofiilin, joka vastaa tapahtuman luonnetta. Esimerkiksi yritysjuhlissa tai ulkoilmafestivaaleissa työskentelevät järjestyksenvalvojamme voivat olla hyvin erilaisia palveluprofiililtaan. Tapahtuma-avustajamme helpottavat tapahtuman suunnittelua ja toteuttamista avustaen tarvittavissa tehtävissä. Valitsemme tapahtumaanne parhaiten sopivat henkilöt ja koulutamme heidät tehtäviinsä. Lähtökohtaisesti kaikilla työntekijöillämme on entuudestaan turvallisuusalan koulutus.

Toimimme yhteistyössä Securitas Erikoisturvapalvelut -yksikön kanssa.

Palveluitamme ovat

  • Tapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalvelut
  • Tapahtuma-avustajat, jotka toimivat monipuolisena apuna tapahtuman järjestelyissä ja toteuttamisessa
  • Kokousten ja yritystilaisuuksien turvallisuuspalvelut
  • Opastus -ja tukipalvelut
  • Majoitus- ja ravitsemusliikkeiden järjestyksenvalvontapalvelut
  • Lue lisää kokousten ja kongressien turvallisuuspalveluista tästä  esitteestä.
  • Oletko kiinnostunut työskentelemään tapahtumissa? Lue lisää  tästä

Tapahtuma-avustaja

Tuntuuko, että aika ja kädet eivät riitä hoitamaan kaikkia tapahtuman käytännönjärjestelyjä yksin? Ei hätää, tarjoamme tapahtumaasi avuksi ammattitaitoisen ja osaavan henkilöstön. Voit valita yksittäisen tarvitsemasi palvelun tai koko tapahtuman henkilöstön avaimet käteen -ratkaisulla.

Securitas Events - Cheek jäähyväiskonsertit

Securitas Events vastasi Cheekin "Valot sammuu" jäähyväiskonserttien kokonaisturvallisuudesta Lahden Mäkimontussa 24.-25.8.2018.

Ota meihin yhteyttä!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.