Skip to main content

Kodin kameravalvonta

Kun tarvitset kameravalvontaa kotiisi, löydät Securitakselta valmiiksi paketoidut ratkaisut. Voit katsoa reaaliaikaista valvontakuvaa tai tallenteita netin kautta puhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ikinä oletkin. Internet-yhteyden saamiseksi kameravalvontaratkaisu liitetään kotona olevaan laajakaistalaitteeseen.

Kaikki kamerapaketit ovat tarvittaessa laajennettavissa useammilla valvontakameroilla. Tutustu vaihtoehtoisiin kameravalvontaratkaisuihimme alla.

 

Kahden ulkokameran paketti

Sisältää kaksi ulkokäyttöön tarkoitettua kupu- tai bullet-kameraa. Kamerat ovat ominaisuuksiltaan samanlaiset. Käyttötarkoituksen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti päätetään, kumpaa kameramallia käytetään. Paketti sisältää kamerat ja tallentimen asennettuna valmiiseen kaapelointiin. Tallennin liitetään asiakkaan television HDMI-liitäntään, jolloin valvontakuvia voidaan katsoa television kautta. Kahden kameran normaalikäytössä tallentimen tila riittää useamman viikon tallennukseen.

Tallentimeen voidaan tarvittaessa liittää jopa kahdeksan kameraa.

  • Kahden ulkokameran paketti valmiiseen kaapelointiin asennettuna ja käyttöönottokunnossa 990,00 €
  • Lisäkamera valmiiseen kaapelointiin asennettuna ja käyttöönottokunnossa 330,00 €
  • Kaapelointi tarvittaessa tarvikkeineen 80 e/tunti

Katso tarkemmat tiedot esitteestä.

 

Yhden ulkokameran paketti

Paketti sisältää yhden ulkokameran asennettuna ja käyttöönottokunnossa. Kamera kaapeloidaan asuntoon sisälle ja kytketään sekä pistorasiaan että laajakaistalaitteelle. Kuvat tallentuvat kamerassa olevalle 64Gb muistikortille.

  • Yhden ulkokameran paketti asennettuna ja käyttöönottokunnossa 815,00 €

 

Haluatko kameravalvonnan vapaa-ajanasunnollesi, mutta laajakaistayhteys puuttuu?

Jos haluat kameravalvonnan esimerkiksi kesämökillesi, jossa ei ole laajakaistalaitetta, saat tarvitsemasi laitteen mobiililaajakaistaliittymällä Securitakselta hintaan 225,00 €. Sim-kortin ja liittymän kuukausihinta on 35,00 €/kk. Liittymässä on rajoittamaton tiedonsiirto, joten laitetta voi hyödyntää myös omien tietokoneiden, tablettien ja puhelinten nettikäytössä. Laite myydään sellaisenaan, eli vastuu sen käytöstä ja toimivuudesta on asiakkaalla.

Kodin hälytysjärjestelmä ja kameravalvonta

Turvaamme maan tärkeintä rakennusta - Sinun kotiasi. Securitaksen 24Koti-hälytysjärjestelmä valvontapalvelulla sekä monipuoliset kameravalvontaratkaisut auttavat suojaamaan kotiasi.

Lisätietoja kamerapaketeista:
p. 020 491 2000
asiakaspalvelu@securitas.fi

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.