Skip to main content

24Koti-hälytysjärjestelmä lisää kodin turvallisuutta

Securitaksen 24Koti-hälytysjärjestelmä valvoo kotiasi tai vapaa-ajan asuntoasi sekä tuo asumismukavuutta sinun ja perheesi elämään.

24Kodin langattomat ilmaisimet yhdessä Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden kanssa suojaavat kotiasi murroilta, vesivuodoilta ja tulipaloilta, jolloin sinä ja läheisesi voitte nauttia rauhallisin mielin arjestanne.

Oviin asennetut koskettimet ilmaisevat heti, mikäli joku pyrkisi niiden kautta sisään. Sisätilailmaisimet havaitsevat puolestaan kodin sisätiloissa liikkuvat kutsumattomat vieraat. Järjestelmän Kotona-tila turvaa kotiasi ja perhettäsi myös kotona ollessanne, esimerkiksi nukkuessanne, jolloin murtohälytin valvoo asuntonne sisäänkäyntejä sekä sellaisia tiloja, joissa ei tarvitse liikkua (esim. autotalli tai ulkovarasto).

24Koti-valvontajärjestelmää voit hallinnoida keskuslaitteen käyttönäppäimistöllä, tietokoneesi selainnäkymässä ja mobiilisovelluksen kautta. Mikäli unohtaisit laittaa hälytyksen päälle kotoa poistuessasi, pystyt laittamaan sen päälle jälkikäteenkin puhelinsovelluksen kautta. Halutessasi voit pyytää puhelinsovellusta ilmoittamaan sinulle push-ilmoituksin hälytyksen poisjäämisestä.

Mitä käytännössä tapahtuu, kun 24Koti-turvajärjestelmä hälyttää?

Langattomat ilmaisimet yhdessä Securitaksen hälytyskeskuspalveluiden kanssa suojelevat sekä perhettäsi että kiinteistöäsi. Näin asiat etenevät hälytystilanteessa: 

1. 24Koti-hälytinjärjestelmän ilmaisin aktivoituu ja tekee hälytyksen Securitaksen hälytyskeskukseen.

2. Hälytyskeskuspäivystäjämme tekee varmennukset soittamalla kohteen ennalta määritetyille yhteyshenkilöille. Yhteyshenkilön tulee joko vastata soittoomme tai soittaa meille viipymättä takaisin. Pyydämme tavoittamaamme yhteyshenkilöä kertomaan tunnussanan. Tarvittaessa lähetämme vartijamme paikalle. Mikäli emme tavoita yhteyshenkilöitä, lähtee vartijamme kohteeseen.

3. Vartijamme käy tarkastamassa kiinteistösi ja hälyttää tarvittaessa viranomaiset paikalle.


24Koti sisältää

 • Käyttönäppäimistönä toimivan keskuslaitteen
 • Wlan + 4G-modeemin ja SIM-kortin
 • 2 kpl oven tai ikkunan avauksen tunnistavia magneettikoskettimia
 • Tilailmaisimen
 • Savu-lämpöilmaisimen
 • Hälytysjärjestelmästä kertovat tarrat
 • Hinta vain 42,50 €/kk, ei aloitusmaksua

24Koti-hälytysjärjestelmän hankkiminen on edullista. Maksat vain 42,50 €/kk, eikä sinulta veloiteta erillistä aloitusmaksua. Hinta sisältää laitteiston asennettuna ja käyttöönottokunnossa, ympärivuorokautisen valvonnan ja mahdolliset hälytysajot.


Hankkimalla 24Koti-hälytysjärjestelmän sinun ei tarvitse huolehtia ylläpito- ja huoltokustannuksista, sillä palvelu sisältää

 • Laitteiston ensiasennuksen ja käyttöönottokoulutuksen
 • SIM-kortin tiedonsiirtokustannuksineen
 • Hälytysten valvonnan ja hälytysajot tarvittaessa sovittujen toimenpideohjeiden mukaan
 • Normaalista käytöstä ja kulumisesta aiheutuvat huoltokäynnit (sisältäen varaosat, asentajan työn sekä matkakustannukset)
 • Paristojen vaihdot (jos asiakas vaihtaa itse, toimittaa Securitas paristot)
 • Järjestelmän omatoimisen hallinnointimahdollisuuden tietokoneen selainnäytössä ja mobiiliapplikaation avulla.

Laajenna 24Koti vastaamaan omia tarpeitasi24Koti-hälytysjärjestelmä on laajennettavissa kokonaisvaltaiseksi ja arkea helpottavaksi kotiautomaatiojärjestelmäksi, johon on mahdollista liittää lukuisia erilaisia toimintoja. Tarjoamiemme lisäilmaisimien ja automaatioiden avulla voit räätälöidä kodin turvallisuusjärjestelmän vastaamaan omia tarpeitasi.

Onko naapurisi tarjoutunut kastelemaan kukkiasi lomamatkasi aikana? Unohtuuko lapseltasi usein avain kotiin? Tarjoamamme älylukot tuovat avun juuri tämänkaltaisiin tilanteisiin. Ulko-oveesi voidaan asentaa sähköinen paristoilla toimiva lukitus, jolloin oven avaamista voidaan hallinnoida etänä. Henkilön soittaessa ovikelloasi saat puhelimeesi hälytyksen, jonka jälkeen voit avata hänelle ovesi älylukon puhelimellasi. Ovikellossa on kamera, jolloin näet ovikelloasi soittaneen henkilön kuvan mobiilisovelluksen näkymässä. Eikö olekin kätevää?

Niin hälytysjärjestelmä kuin älylukkokin voidaan ohjelmoida toimimaan puhelimesi bluetoothin kautta. Saapuessasi kotiin havaitsee laite puhelimesi bluetoothin, minkä seurauksena hälytys menee pois päältä ja ulko-ovesi lukitus aukeaa.

Järjestelmään voidaan liittää niin veden kuin valaistuksenkin ohjauksia. Esimerkiksi veden tulo kiinteistössä voidaan määrittää loppumaan aina hälytinjärjestelmän kytkeytyessä päälle, millä ehkäistään vesivahinkojen syntymistä. Kodin valaistus on mahdollista automatisoida sammumaan aina kotoa lähdettäessä ja hälytintä päälle laitettaessa. Entä haluaisitko pihavalojen syttyvän iltahämärässä kotiin saapuessasi? Tämäkin onnistuu.

Kameravalvonta tuo lisää turvallisuutta kotiin. 24Koti-hälytysjärjestelmään on mahdollista liittää kodin kameravalvontaa niin sisä- kuin ulkotiloihinkin. 24Kotiin on mahdollista liittää neljä kameraa, jolloin kameravalvonnasta veloitetaan 5 €/kk. Kameroiden hinnat näet alla olevasta lisäilmaisinhinnastosta. Tallennuksia voit katsella sekä tietokoneesi selausnäkymässä että mobiilisovelluksen kautta.

Huomioithan, että kameravalvonta tarvitsee langattoman verkkoyhteyden toimiakseen. Suosittelemme asiakkaitamme hyödyntämään Mesh-tekniikkaa, joka mahdollistaa riittävän kattavuuden verkkoyhteydelle.

Kameravalvonta on mahdollista ottaa ilman hälytysjärjestelmää. Tämän palvelun kuukausihinta on 10 €/kk, sis. alv 24 %. Tämä palvelu mahdollistaa neljän kameran liittämisen valvonnan piiriin. Kuvien katselu tapahtuu mobiili- ja selainsovelluksen kautta. Käytössä voi olla sisä- ja ulkokameroita ja kamerallinen ovikello.

Lisäilmaisimista ja -laitteista veloitamme kertamaksun. Tutustu lisäilmaisinhinnastoon.


24Koti-hälytysjärjestelmän käyttö on helppoa 
1.

Hälytys voidaan kytkeä päälle joko kokonaan tai osittain (kuorivalvonta tai Kotona-tila) hälytyslaitteen näppäimistöltä yhtä painiketta painamalla. Hälytys kytketään pois päältä painamalla yhtä painiketta käyttönäppäimistöllä ja syöttämällä oikea numerokoodi.

2.

Hälytyslaitteen mobiilikäyttö onnistuu Anroid- tai Apple-käyttöjärjestelmän laitteilla. Ilmainen sovelluksemme on ladattavissa Google Play- ja App Store -sovelluskaupoissa.

3. Hälytyslaitetta voidaan käyttää ja ohjelmoida tietokoneen selainsovelluksen avulla.

 

Hälytysjärjestelmän siirto muuttotilanteessa

Kun muutat uuteen kotiin, muuttaa 24Koti mukanasi. Sopimuksen jatkuessa uudessa osoitteessasi, emme veloita laitteiston siirrosta. Sopimuksen päättyessä sopii asentajamme kanssasi turvajärjestelmän purkamisesta. Laitteiston purkukustannus sopimuksen päättyessä on 110 €.

 

Tilaa, pyydä tarjous tai kysy lisää!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.

24Koti-blogi

Tutustu 24Koti-blogiimme!

Lue lisää