Skip to main content

24Koti-blogi

24Koti-hälytysjärjestelmällä voit turvata monin tavoin kotiasi ja vapaa-ajan asuntoasi. 24Kodin vahvuus on sen joustavuus: järjestelmä on suunniteltu palvelemaan juuri sinun tarpeitasi. 24Koti-hälytinjärjestelmää on mahdollista laajentaa hyvinkin kokonaisvaltaiseksi hankkimalla siihen lisäilmaisimia, kameroita ja kotiautomatiikan laitteita.

 24Koti

  • ehkäisee vesivahinkojen syntymistä

Olet lähdössä pois kotoa ja laitat kotisi hälytysjärjestelmän päälle. Samalla hetkellä sulkeutuu myös talosi tulovesi. Sen lisäksi, että 24Koti turvaa kotiasi murtovarkailta ja tulipaloilta, voidaan vedentulo ohjelmoida sulkeutumaan aina hälytysjärjestelmän kytkeytyessä päälle. Tämänkaltainen toteutus vaatii putki- ja sähkömiehen käynnin.

  • valaisee matkaasi kotiovelle

Saapuessasi iltahämärällä kotipihaan, syttyvät pihavalot päälle johdattaen sinut kotiovellesi. 24Kodin kameravalvonnan havaitessa liikettä pihalla, syttyvät pihavalot automaattisesti päälle. Toteutus vaatii sähkömiehen käynnin.

  • toivottaa sinut tervetulleeksi kotiin

Lähestyessäsi kotioveasi kytkeytyy 24Koti-hälytysjärjestelmä pois päältä. Myös ulko-ovesi lukitus aukeaa automaattisesti. Mikäli kotisi tulovesi on ohjelmoitu sulkeutumaan aina hälytysjärjestelmän ollessa päällä, aktivoituu tulovesi uudestaan kotiin saapuessasi. Nämä edellä mainitut mahdollisuudet perustuvat puhelimesi bluetooth-toimintoon.

  • muistuttaa, mikäli tärkeitä asioita pääsisi unohtumaan

24Koti huomaa kaikkien siihen liitettyjen puhelimien poistuneen ennalta määritettyjen raja-alueiden ulkopuolella olettaen, että koti on tyhjillään. Hälytysjärjestelmää ei kuitenkaan ole laitettu päälle. Parvekkeen ovi on jäänyt raolleen. Ulko-ovikin on lukitsematta. 24Koti on apunasi arjen unohduksissa: sinä ja perheenjäsenesi saatte puhelimiinne ilmoituksen havaitusta tilanteesta. Hälytysjärjestelmän päälle laittaminen luonnistuu kätevästi etänäkin, puhelinsovelluksen avulla.

  • mahdollistaa vieraiden vastaanottamisen etänä

Onko naapurisi tarjoutunut kastelemaan sisäkukkasi lomamatkasi aikana? Sen sijaan, että lainaisit hänelle kotiavaimesi, voit avata hänelle ovesi puhelimesi avulla. Naapurin saapuessa kotiovellesi ja soittaessa ovikelloasi, saat häneen ääni- ja kuvayhteyden puhelimesi kautta. Toivottaessasi hänet tervetulleeksi kotiisi, voit puhelimesi avulla kytkeä hälytysjärjestelmän pois päältä, avata ulko-oven lukituksen ja sytyttää pihavalot. Kuinka näppärää!

  • toimii myös Sirin avulla

 24Kotia on mahdollista ohjata Apple-puhelimen Siri-toiminnolla. Esimerkiksi sanottaessa Sirille ”Kotona kytkentä”, kytkeytyy hälytyslaitteisto kotona-tilaan. Äänipikavalintoja on valmiina useita.

Tarjoamiemme lisäilmaisimien ja automaatioiden avulla voidaan 24Kodista tehdä juuri sinun tarpeitasi vastaava kodin turvallisuusjärjestelmä. Lisäilmaisimista ja -laitteista veloitamme kertamaksun. Suosituimpien laitteiden hinnat löydät täältä

 

Tilaa, pyydä tarjous tai kysy lisää!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.