Töihin tapahtumien keskipisteeseen?

Etsimme Messukeskukseen Securitaksen tiimiin reippaita ja oma-aloitteisia aulaohjaajia ja lava-avustajia keikkatöihin. Tutustu työtehtävien sisältöön ja lähetä tietosi, niin otamme Sinuun yhteyttä!

Helsingin Messukeskus on Suomen suurin ja monipuolisin tapahtumapaikka, jossa järjestetään vuosittain kymmeniä messuja ja tuhansia kokouksia. Työympäristönä Messukeskus on kansainvälinen ja monipuolinen. Securitaksen asiakaspalveluhenkilöstön tehtävänä on tarjota jokaiselle tapahtumakävijälle turvallinen ympäristö ja laadukas asiakaspalvelukokemus.

Aulaohjaajana olet asiakkaan ensimmäinen kontakti hänen saapuessaan Messukeskukseen - olet siis hyvän ensivaikutelman ammattilainen. Opastat asiakkaita sisääntulossa ja ohjeistat heitä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Lava-avustajana toimit messujen aikana ohjelmalavalla host-tehtävissä. Otat vastaan esiintyjät ja avustat heitä esimerkiksi esitysmateriaalin yhteensopivuuden ja tekniikan kanssa. Lisäksi vastaat lavasi aikataulun sujuvuudesta sekä mahdollisesti juonnat esiintyjiä ohjelmalavalle.

Tehtävissä edellytetään sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Myös ruotsin kielen taidosta on apua kummassakin tehtävässä.

Työ on keikkaluonteista ja työtunnit sijoittuvat Messukeskuksen tapahtumien ajalle, niin arkipäiviin kuin viikonloppuihinkin. Loppuvuoden aikana työntekijöitä tarvitaan mm. seuraaviin tapahtumiin:

  • I love me 20.-22.10.2017
  • Kirjamessut 26.-29.10.2017

Täytä tietosi alla olevaan lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä pikimmiten!

Olen kiinnostunut keikkatyöstä Messukeskuksessa ja haluan, että minuun otetaan yhteyttä!
*
*
*