Skip to main content

Area Patrol - vartijoita Mäntsälään

Mäntsälä
Julkaisupäivä 2024-07-02

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Nyt on tarjolla työtehtävä, johon voi hakea, vaikka ei olisikaan alan kokemusta tai koulutusta! Tarjoamme kaikki tarvittavat koulutukset ja perehdytykset valituille.

Area Patrol – vartijana vastaat vuorossasi asiakkaamme muuttuviin sekä vaativiin turvallisuustarpeisiin vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. 

Tehtävä koostuu myymälä- ja piirivartioinnista. Myymälävartijana tehtävissäsi korostuvat asiakaspalvelutehtävät ja vuorovaikutustaidot. Työssäsi huolehdit kohteen turvallisuudesta ja viihtyisyydestä ennaltaehkäisemällä sekä puuttumalla rikos- ja häiriötilanteisiin. Vuorossasi liikut eri kohteiden välillä autolla sekä tarvittaessa vastaat kohteilta tuleviin hälytyksiin ja muihin palvelutehtäviin.

Työ ajoittuu eripituisiin vuoroihin kaikkina viikonpäivinä, joten toivomme sinun voivan työskennellä niin päivisin, iltaisin kuin viikonloppuisin. Palkkaluokka on TES tehtäväkohtainen taso 2.

Pätevyydet

Haemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä työntekijöitä. Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään monipuolisissa ja käytännönläheisissä vartiointitehtävissä.

Lisätietoja

Tarjoamme vaihtelevaa ja merkityksellistä työtä juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivalla tavalla. Saat hyvän perehdytyksen, tarvittavat koulutukset, alan parhaat työvälineet sekä Securitaksen laajat henkilöstöedut. Tarvittaessa Securitas tarjoaa tehtävän edellyttämät koulutukset (Väliaikaisen vartijan koulutus 40h tai Vartijan koulutus, kesto 80h) ennen työsuhteen alkua.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Meillä voit opiskella alan ammattitutkintoja oppisopimuksella ja kokeneemmille on tarjolla haastavampia työtehtäviä, sekä erinomaiset mahdollisuudet edetä uralla. Meillä ei tarvitse pelätä töiden loppumista!

Kiinnostuitko? Toimithan nopeasti, sillä paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta. Hakemuksen lähetettyäsi saat sähköpostiisi automaattisen viestin hakemuksen vastaanottamisesta. Tarkistathan tarvittaessa roskapostikansion.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/


Lisätietoja tehtävästä antaa Joni Lindholm (joni.lindholm@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

This video is unavailable. We are sorry but to be able to view this content, you need to allow targeting cookies.
Hae tehtävää