Skip to main content

Mobile Patrol vartijoita Lohja-Kirkkonummi yksikköön

Lohja
Julkaisupäivä 2023-09-13

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Tässä tehtävässä valvot omaan piiriisi kuuluvien kohteidemme turvallisuutta. Työsi tarkoitus on ehkäistä erilaisten vahinkojen syntymistä tai rajoittaa jo alkaneita vahinkoja. Mahdolliset hälytystehtävät eri vartiointikohteissa tekevät jokaisesta työvuorosta omanlaisensa. Työssäsi toimit myös tarvittaessa yhteistyössä eri viranomaisten, kuten poliisin tai pelastusviranomaisten kanssa. Kohteiden välillä liikutaan autolla ja suoritat tehtäväkohtaisesti myös kierroksia jaloin. Työvuorot sijoittuvat tehtävästä riippuen kaikkiin vuorokaudenaikoihin. Tehtävä on osa-aikainen. Myöhemmin mahdollisuus myös kuukausipalkkaiseen työsuhteeseen. Työskentelyalueena ovat Kirkkonummi, Lohja ja Vihti. Työskentelyalueesta voidaan sopia tarkemmin toiveittesi mukaan.

Pätevyydet

Tärkeintä meille on, että olet kiinnostunut turvallisuusalasta ja motivoitunut työskentelemään vartiointitehtävissä. Työskentely piirivartijana edellyttää, että viihdyt itsenäisessä työssä ja hoidat jämäkästi erityistilanteita, eikä myöskään tekniikan käyttö ole sinulle vierasta. Työssäsi tarvitset sujuvan suomen kielen taidon lisäksi välillä myös englannin kieltä.

Vaikka emme välttämättä edellytä sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, katsomme mm. suoritetut turvallisuusalan opinnot sekä aikaisemman kokemuksen piirivartioinnista eduksi. Tarvittaessa Securitas tarjoaa myös tehtävän edellyttämät vartijan koulutukset (väliaikaisen vartijan koulutus, 40h ja vartijan peruskurssi, 80h).

Piirivartijan työ edellyttää ajokorttia (b) ja ajotaitoa. Lisäksi työskentely vartijana edellyttää 18 vuoden ikää ja nuhteetonta taustaa.

Lisätietoja

Saat käyttöösi Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kuntosalietu ja ryhmäliikuntatunnit, erilaisia tuote- ja palveluetuja sekä muuta virkistystoimintaa ja jatkokoulutusmahdollisuuksia. Työtehtävästä maksetaan vartiointialan työehtosopimuksen mukaista palkkaa sekä maksamme vakituisille työntekijöille sitoutumispalkkion 500€, kahdeksan kuukautta kestäneen työsuhteen jälkeen.

Turvallisuusalan opiskelijoille on lisäksi tarjolla harjoittelupaikkoja monissa eri tehtävissä koko Länsi-Uudenmaan alueella.

Vahvuutemme ovat erilaiset työntekijät, jotka tuovat omiin työyhteisöihinsä paljon erilaisten osaamisten ja kokemustensa kautta. 
Haluammekin hyödyntää tätä hienoa potentiaalia joka henkilöstöllämme on ja tarjota heille paljon erilaisia mahdollisuuksia kasvaa ja kehittyä.
Meidän vastuumme työnantajana on huolehtia, että kaikilla on mahdollisuus tehdä työnsä rauhassa eivätkä työntekijämme joudu kohtaamaan työyhteisössä syrjintää.

Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, ja täytämme avoimen paikan heti kun tehtävään sopiva henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anssi Rautiainen, (anssi.rautiainen@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta

Hae tehtävää