Skip to main content

Palomiehiä (2) TVO:n laitospalokuntaan Olkiluotoon

Eurajoki
Julkaisupäivä 2023-08-09

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Etsimme joukkueeseemme palomiehiä.

Olkiluoto sijaitsee Eurajoen kunnassa Satakunnassa. Olkiluodossa on kolme ydinvoimalaitosyksikköä ja OL3 tuotannollisen käyttöönoton myötä noin kolmannes Suomen sähköstä tuotetaan Olkiluodossa. Olkiluodossa sijaitsee myös tuleva Posivan käytetyn polttoaineen loppusijoituslaitos, joka on ainutlaatuinen maailmassa. Työssäsi saat paneutua haastaviin ja monipuolisiin tehtäviin kansainvälisessä ympäristössä menestyvässä ja kansainvälisessä yrityksessä. TVO:n laitospalokunnan henkilöstöllä on mahdollisuus kouluttautua ydinalan- ja pelastusalan ammattilaiseksi ja mahdollisuus hyödyntää urapolkua palokunnan organisaatiossa.

Yksikössämme palomies toimii Teollisuuden Voima Oyj:n laitospalokunnassa operatiivisessa valmiudessa ja tehtävissä sekä osallistuu onnettomuuksien ennalta ehkäisevään työhön. Pääasialliset työtehtävät ovat laitospalokunnan sammutus- ja pelastustoiminnan lisäksi palosuojelujärjestelmien tarkastus- ja määräaikaiskokeet, paloturvallisuuteen liittyvät valvontatehtävät, henkilökunnan opastus ja ohjaaminen sekä päivittäiset paloturvallisuuteen liittyvät tehtävät. Työ ajoittuu päivä- ja yövuoroihin kaikkina viikonpäivinä. Työ on säännöllistä vuorotyötä (5-vuoro).

Pätevyydet

Odotamme sinulta valmiutta panostaa haasteelliseen työhön ja sitoutua työyhteisöömme, sekä työkokemusta pelastusalan työtehtävistä tai sopimuspalokunta toiminnasta. Työssäsi sinulla on oltava hyvät vuorovaikutustaidot, tavoitteellisuutta, vastuunottokykyä, määrätietoisuutta ja omatoimisuutta. TVO:n laitospalokunnassa työskentelee pelastusalan ammattilaisia eri tehtävissä, joten tiimityöskentely taidot sekä soveltuvuus vuorotyöhön ovat hakemamme henkilön perusominaisuuksia.

Tehtävässä menestymisessä sinua auttavat hyvä paineensietokykysi ja taitosi hallita samanaikaisesti useampiakin kokonaisuuksia. Työssä vaaditaan pelastusalan ammattitaitoa ja turvallisuusteknistä osaamista. Työssäsi tarvitset yleisimpien toimisto-ohjelmien käyttötaitoa ja tyydyttävää englannin kielen osaamista.

Toivomme pelastajatutkintoa tai vapaaehtois- ja sopimushenkilöstön koulutusjärjestelmän mukaista koulutusta ja kokemusta vapaaehtoiselta sektorilta. Edellytämme hyväksytysti suoritettua terveystarkastusta sekä pelastussukellusohjeen 48/2007 fyysisen toimintakykytestin (FireFit) läpäisemistä. Tehtävä edellyttää nuhteetonta taustaa sekä suostumusta perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekemiseksi. Lisäksi työtehtävissä vaaditaan voimassa olevaa BC -ajokorttia.

Tarjoamme

Tueksesi saat suuren ja vakavaraisen konsernin osaamisen, ja ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Tarjoamme myös jatkokoulutusmahdollisuuksia alalla. Saat myös kattavan perehdytyksen toimialaan ja tehtävään. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun sekä muita liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa **Tero Äijälä**

p. 040 139 5478 (tero.aijala@securitas.fi) 

Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää