Skip to main content

Retail työntekijöitä Pirkanmaalle

Tampere
Julkaisupäivä 17.3.2023 7.32.48

Työpaikan kuvaus

Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä hyvä ensivaikutelma asiakkaiden saapuessa kauppoihin ja kauppakeskuksiin. Retail työntekijä työskentelee kaupan sektorilla näkyvässä ja asiakaspalvelupainotteisessa tehtävässä. Tehtäviin kuuluvat kaupan sektorin tehtävät kuten kärryjen kerääminen trukkia avuksi käyttäen, pullonpalautuksesta huolehtiminen, korien kerääminen.

Retail työntekijänä on myös mahdollisuus toimia varastomiehenä kaupan kohteissa. Varastomieheltä odotetaan logistiikan hallintaa sekä ahkeraa ja itseohjautuvaa työotetta vaativassa työympäristössä.

Pätevyydet

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa tehtävät laadukkaasti paineen alla. Työtä on tarjolla niin päivä-, ilta kuin viikonloppuvuoroissakin.

Tehtävät ei vaadi vartijakorttia, eikä sinun ei tarvitse olla täysikäinen. Työ sopii myös opiskeluiden oheen!

Lisätietoja

Perehdytämme sinut työtehtäviin ja koulutamme sinut ajamaan trukkia. Työsi tueksi saat suuren ja vakavaraisen konsernin edut, osaamisen ja ajanmukaiset työvälineet.

Securitas tarjoaa kaikille työntekijöilleen mahdollisuuksia kehittää niin työ- kuin esimiestaitojaan. Ammattitaitoinen ja työstään innostunut työyhteisö luo hyvät puitteet työn tekemiseen ja menestymiseen. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme tarjoamalla mm. kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa. Tarjoamme sinut mahdollisuuden hakea myös muita turvallisuusalan tehtäviä tulevaisuudessa.

Hakuohjeet

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää