Skip to main content

Area Dispatcher

Vantaa
Julkaisupäivä 15.3.2023 13.26.35

Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille ja kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Area Dispatcher

Etsimme nyt Area Dispatcheria Vantaan toimipisteeseen. Toimistomme sijaitsee aivan Helsinki-Vantaan lentoaseman kupeessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tehtävässäsi vastaat yhdessä huoltokoordinaattoreiden sekä motivoituneen ja osaavan asennustiimin kanssa Etelä-Suomen alueen teknologiatoimitusten ja huoltojen koordinoinneista.

Työtehtävien pääpainopiste on erilaisten asennus- ja huoltotehtävien koordinoinnissa. Nämä tehtävät sisältävät mm. aikataulujen sopimista asiakkaiden, asentajien ja alihankkijoiden kanssa, töiden kirjaamista tietojärjestelmiin, raportointia ja laskutukseen liittyvää taustatyötä. Tehtäviin kuuluu myös mm. asennettavien laitteiden ja materiaalien hallinnointia.

Pätevyydet

Tarvitset työssäsi hyvää tietojärjestelmäosaamista (O365) sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja asiakaspalvelutilanteissa, sillä yhteydenpito tapahtuu pääasiassa puhelimen ja tietokoneen kautta. Toivomme valitulta vastuunkantoa, ratkaisukeskeisyyttä, yhteistyökykyä sekä järjestelmällisyyttä työtehtävien hoitamiseen. Kykysi omaksua uusia asioita ja taitosi työskennellä tehokkaasti myös paineen alla ovat erittäin tärkeitä.

Arvostamme 

Aiempi kokemus asiakaspalvelutehtävistä ja turvallisuusjärjestelmien tuntemus auttavat sinut nopeammin alkuun uudessa tehtävässäsi. 

Arvostamme positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta. Lisäksi pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin ja erilaisiin tilanteisiin ja toimimaan tarvittaessa itsenäisesti ja omatoimisesti.  

Tarjoamme

Mielenkiintoisen ja sopivasti haastavan työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

Osaavan joukon ammattilaisia tukemaan työskentelyäsi. Emme jätä sinua perehdytyksen jälkeen yksin, vaan työsi tukena on aina huipputiimimme.

Päivätyön ja mahdollisuuden myös osittaiseen etätyöhön.

Saat käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu mm. kouluttautumismahdollisuuksia, liikuntaetuja ja muuta virkistystoimintaa.

Työssä ei vaadita vartijakorttia, mutta työn luonteen takia hakijalle tehdään taustaselvitys Securitas Oy:n turvallisuusyksikön toimesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kattavalla perehdytyksellä. Toivomme että haet tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Huomioithan, että toivomme hakemukset rekrytointijärjestelmämme kautta.

Hakuaika 22.3.2023 saakka.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Salla Laitila, 050 412 6930 / salla.laitila@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää