Skip to main content

Kesätyöntekijöitä autolla liikkuvan 24Patrol -vartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Helsinki
Julkaisupäivä 28.2.2023 11.24.43

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Joka päivä, kaikkialla maailmassa arjen sankarimme saavat ihmiset tuntemaan olonsa turvallisemmaksi. Nyt sinäkin voit liittyä joukkoomme. Tällä hetkellä etsimme:

Kesätyöntekijöitä autolla liikkuvan 24Patrol -vartijan tehtäviin pääkaupunkiseudulle

Hae helposti ilman CV:tä tai hakemustekstiä!

24Patrol -vartijan tehtävissä vastaat henkilöturvallisuudesta asiakaskohteissa. Työvuoron aikana suoritettavilla toistuvilla asiakaskäynneillä vaikutat kohteiden henkilöstön sekä asiakkaiden turvalliseen työympäristöön sekä sujuvaan arkeen. Kohteilta tulevat vartijakutsut ovat myös merkittävä osa 24Patrol-vartijan työvuoroa. Työvuorot pääsääntöisesti ajoittuvat päivä- sekä ilta-aikaan.

24Patrol -vartijan tehtävät ovat monipuolisia liikkeiden henkilöstön ja omaisuuden suojaamistehtäviä. Tehtäviin kuuluu muun muassa säännöllisiä vartijakäyntejä, rikos- ja häiriötilanteiden hoitoa sekä ennaltaehkäisyä ja asiakaspalvelua. Kohteiden välissä liikutaan autolla.

Työ on nopeaa, liikkuvaa sekä tarjoaa laajan näkökulman turvallisuusalan tehtäväkentästä. 

Toivomme hakijoilta

Hyvää asiakaspalveluasennetta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, jämäkkyyttä sekä kykyä hoitaa tarvittaessa hankaliakin erityistilanteita ammattimaisesti. Kielitaitovaatimuksena tehtävässä on sujuva suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito sekä hyvä englannin hallinta. 

Eripituiset kesätyösuhteet ajoittuvat aikavälille 1.5.–30.9.2023. Tehtävä on määräaikainen. Tarjoamme myös mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Henkilöstöetuihimme lukeutuu mm. jatkokouluttautumismahdollisuuksia ja erilaisia tuote- ja palveluetuja. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehdimme myös mm. tarjoamalla kuntosaliedun ja muuta virkistystoimintaa.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus oheisen linkin kautta huolellisesti. Toimithan nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviin saat myös hyvän perehdytyksen ja tarvittavat koulutukset. Osalla kesätyöntekijöistämme on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin keväällä ja jatkaa työskentelyä kesätyön jälkeenkin.

Hakuohjeet

Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Huom! CV:n tai hakemustekstin liittäminen EI ole pakollista, mutta voit liittää ne hakemukseesi niin halutessasi.

Securitas on yksityisen turvallisuuspalvelualan suurimpia työnantajia. Tiesitkö, että iso osa meistäkin on aloittanut kesätöistä? Haluamme antaa Sinulle mahdollisuuden saada arvokasta työkokemusta monipuolisissa eri turvallisuuspalvelualan tehtävissä joustavasti koko- tai osa-aikaisesti.

Olemme vastuullinen kesätyönantaja ja siksi mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 –kampanjassa!

Pätevyydet

Edellytämme

Tehtävä edellyttää 18 vuoden ikää, ajokorttia sekä nuhteetonta taustaa. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Lilli Helin, lilli.helin@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Securitaksen löydät myös Facebookista: https://www.facebook.com/SecuritasSuomi/?fref=ts

Meillä työskenteleviin turvallisuusalan ammattilaisiin ja heidän työhönsä pääset tutustumaan myös seuraamalla Securitasta Instagramissa: @securitassuomi tai https://www.instagram.com/securitassuomi/

Hae tehtävää