Skip to main content

Järjestyksenvalvojia Pirkanmaan sairaanhoitopiirin toimeksiantoon

Tampere
Julkaisupäivä 14.2.2023 8.18.06

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

Järjestyksenvalvoja työskentelee Pirkanmaan sairaanhoitopiirin terveydenhuollon kohteissa (TAYS, Acuta, Hatanpään sairaala, Valkeakosken sairaala). Työ on hektistä, haastavaa ja edellyttää valittavalta henkilöltä reagointikykyä ja palvelualttiutta. Työtä tehdään kaikkina viikonpäivinä ja kellonaikoina. Tämä tehtävä on vahvasti kategoriassa "niitä vähän parempia hommia". Rima on korkealla, mutta työ sekä tiimi jossa sitä tehdään on parasta mitä Pirkanmaalla on tarjolla.

Tarjoamme näköalapaikan yksityiselle turvallisuusalalle, mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet itsesi kehittämiseen ja käyttöösi alan parhaat työvälineet.

Tarjoamme käyttöösi myös Securitaksen monipuoliset henkilöstöedut, joihin lukeutuu mm. 24/7 auki oleva kuntosali.

Palkkaus vartiointialan TES:n tason 3A mukaan.

Pätevyydet

Tehtävä vaatii voimassa olevan vartija- ja järjestyksenvalvojakortin. Voimankäytön yleinen osa, kaasusumutinkoulutus ja teleskooppipatukkakoulutus tulee olla suoritettuna ja voimankäytönkertaus voimassa. Etsimme tehtävään henkilöä joka on koulutuksensa ja työkokemuksensa puolesta valmis hyppäämään syvään päätyyn, mutta työyhteisö tarjoaa kyllä kellukkeet.

Odotamme sinulta itsenäistä, jämäkkää sekä reipasta otetta työhön. Olet valmis puuttumaan tarvittaessa hankaliinkin erityistilanteisiin etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Pidät asiakaspalvelusta ja osaat toimia rauhallisesti tiukankin paineen alla. Lisäksi käytännönläheinen työ on lähellä sydäntäsi ja olet jatkuvasti valmis oppimaan uutta. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomenkielentaitoa.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Pejk Berghäll, pejk.berghall@securitas.fi. Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää