Skip to main content

Palveluvartija Jyväskylä

Jyväskylä
Julkaisupäivä 14.2.2023 7.57.02

Securitas on Suomen johtava turvallisuuspalveluyritys. Tuotamme monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille, julkiselle sektorille sekä kuluttajille.

Työpaikan kuvaus

 Palveluvartijana tavoitteesi on asiakaslähtöinen ja korkeatasoinen asiakaspalvelutyö sekä ammattitaitoinen toiminta ongelmatilanteiden ennaltaehkäisemiseksi. Voit olla joko päivittäistavarakaupan ammattilainen, kannuksesi turvallisuusalalla hankkinut tai sitä suunnitteleva.

Palveluvartijana työskentelet näkyvässä ja asiakaspalvelupainotteisessa tehtävässä. Tehtäviin kuuluvat tyypilliset kaupan-alan tehtävät, hyllyttäminen, asiakaspalvelu, kassatoiminta, lisäksi huolehdit kohteen henkilöstön, asiakkaiden ja omaisuuden turvallisuudesta ja pidät yllä kohteen viihtyisää ilmapiiriä. Näkyvällä vartioinnilla ennaltaehkäiset erilaisten ongelmatilanteiden ja vahingontekojen syntymistä. Kameravalvonnan avulla pyrit vähentämään hävikin syntymistä havaitsemalla ja ottamalla kiinni anastuksiin syyllistyneet henkilöt. Palveluvartijan työnkuva vaihtelee työkohteittain, mutta painopiste on aina kaupan tehtävissä.

Pätevyydet

Odotamme sinulta hyvää ja positiivista asiakaspalveluasennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet jämäkkä ja pystyt hoitamaan tarvittaessa hankaliakin asiakaspalvelutilanteita. Palveluvartijan tehtävässä työvuorot sijoittuvat kauppojen aukioloaikoihin painottuen iltoihin ja viikonloppuihin.

Tehtävät edellyttävät voimassa olevaa vartijakorttia. Järjestyksenvalvojakortti sekä aikaisempi kokemus vartiointitehtävistä ja päivittäistavarakaupan tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Lisätietoja

Täytä hakemus tehtävään oheisen linkin kautta. Toimithan nopeasti, sillä avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Poikolainen (sanna.poikolainen@securitas.fi). Huomioithan kuitenkin, että toivomme hakemukset ainoastaan sähköisen järjestelmämme kautta.

Hae tehtävää