Ravintolaturvallisuus

Tarvitsetteko luotettavan, joustavan ja asiantuntevan yhteistyökumppanin vastaamaan ravintolanne turvallisuudesta?

Rakennamme yhdessä asiakkaan kanssa tarvittavan turvallisuuspalveluratkaisun. Palvelu voi sisältää järjestyksenvalvontaa, vartiointia ja turvallisuustekniikkaa. Sen lisäksi järjestämme myös koulutusta asiakkaan henkilökunnalle ja konsultoimme riskienhallinnassa sekä laadimme ja ylläpidämme pelastussuunnitelmat.

Asiakaspalvelun ammattilaisia

Henkilökuntamme on tilanteet ennakoivaa, ammattitaitoista ja erittäin asiakaspalveluhenkistä. Järjestyksenvalvojamme hallitsevat ravintolan monipuoliset asiakaspalvelutilanteet. Koulutamme henkilökuntaamme säännöllisesti heidän ammattitaitonsa ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Kaikki järjestyksenvalvojamme ovat ensiaputaitoisia.

Mikäli ravintolaan ei tarvita kokoaikaista järjestyksenvalvontaa, tarjoamme tähän tarpeeseen hälytyspalveluna saatavan 24Patrol -turvahenkilömme.

Tekniikka ravintolaturvallisuuden tukena

Tarjoamme kaikki turvallisuustekniikkaratkaisut, kuten murtohälytys- ja kameravalvontapalvelut sekä hälytysvalvonnan. Hälytyskeskuksemme päivystää ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Pystymme laatimaan turvallisuussuunnitelman asiakkaan tarpeiden mukaan ja konsultoimaan turvateknisissä asioissa, kuten kameroiden sijoittelussa ja hälytysjärjestelmien valinnassa.

Koulutusta ravintolahenkilökunnalle

Kattavaan koulutustarjontaamme kuuluvat muun muassa palo- ja pelastusharjoitukset, joissa opetellaan vaaratilanteissa toimimista sekä alkusammutustaitoja. Uhkatilannekoulutukset suunnitellaan asiakkaan toimintaympäristön mukaan. Niiden avulla pyritään minimoimaan ja ennaltaehkäisemään mahdolliset uhkatilanteet.

Koko ravintolaturvallisuus yhdeltä toimittajalta

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen ja tilanteeseen sopivimman kokonaisuuden. Saatte yhdeltä toimittajalta kaikki turvallisuusratkaisut.

Case: Levi Hotel Spa Oy

Yhteistyömme Levi Hotel Spa:n kanssa on alkanut jo vuonna 2005. Teknisen valvonnan, vartioinnnin ja ravintolaturvallisuuspalvelujen avulla huolehdimme, että Pohjois-Suomi on turvallinen paikka lomailla.

Lue lisää

Turvallisuuspalveluja majoitus- ja ravitsemusliikkeille

Tutustu tarkemmin tälle toimialalle toimittamiimme palveluihin alla olevista linkeistä ja ota meihin yhteyttä!

Ota yhteyttä!

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta