Projektivartiointi

Tuotamme asiakkaan tarpeen mukaan projektiluontoisia, väliaikaisia vartiointipalveluja joustavasti, kustannustehokkaasti ja asiakaskohtaisesti räätälöiden. Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, joilla ei vielä ole sopimussuhdetta Securitaksen kanssa.

Projektivartioinnilla voidaan tarvittaessa lisäksi tukea asiakkaan jo olemassa olevan turvallisuusorganisaation toimintaa. Voimme tuottaa projektiluontoisesti monipuolisten kohteiden, kuten toimitilojen, tapahtumien, työmaiden, kiinteistöhuollon, sekä erilaisten poikkeustilanteiden tarvitsemia vartiointipalveluja. Tukipalveluna voidaan suorittaa lisäksi erilaisia palvelutehtäviä erikseen sovittaessa, esimerkiksi liikenteen ja logistiikan ohjaamista ja muita toimintaa tukevia palveluja. Tarvittaessa on mahdollisuus laajentaa palvelun suorittamista väliaikaisilla rakennelmilla, kuten liikenteen ja logistiikan hallinnan kalustolla. Käytössämme on aina viestivälineet ja muu tarvittava kalusto sekä varusteet toimeksiannon vaatimuksen mukaisesti.

 

Securitaksella on pitkä kokemus projektiluontoisista turvallisuuspalveluista. Vahvuuksiamme ovat turvallisuus- ja asiakaspalvelutehtävissä työskentelevä kokenut ja luotettava henkilökunta sekä sovitun mukaisen palvelutuotannon varma ja ammattitaitoinen suoritus.

Räätälöimme aina asiakaskohtaisesti projektiluontoiset palvelut. 

Kysy lisää ja otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Virhe noudettaessa captcha-kuvaa

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta.