Konseptoidut turvallisuuspalvelut

Edustatko yritystä, joka tarvitsee vartiointipalveluja 24 tuntia päivässä vuoden jokaisena päivänä, mutta jolle ei ole tarkoituksenmukaista palkata omaa kokoaikaista vartijaa? Tutustu kustannustehokkaisiin, konseptoituihin turvallisuuspalveluihimme.

Ovet täytyy lukita, ikkunat tarkistaa, kiinteistöä partioida säännöllisesti ja hälytystilanteisiin vastata. Tarvitsette kaiken tämän luotettavasti, joustavasti ja kohtuullisin kustannuksin? Se on mahdollista.

Kustannustehokas ratkaisu

Ratkaisuna tarjoamme jaetun ajan toimintamallia, joka tarkoittaa, että yksi Mobile Patrol -vartijamme huolehtii useammasta asiakkaasta rajatulla maantieteellisellä alueella partioimalla säännöllisesti, olemalla valpas ja hyvin näkyvillä sekä vastaten välittömästi hälytyksiin. Tämä on moderni, kustannuksiltaan tehokas turvallisuusratkaisu lähinnä pienille ja keskisuurille yrityksille.

Mobile-palvelut ovat joustavia ja sovitettavissa yrityksesi yksilöityjen tarpeiden mukaisiksi. Yrityksesi voi hyödyntää myös valmiiden konseptien mukaisia palveluitamme. Tutustu niihin alla olevista linkeistä:

  • 24CityPatrol  (vartiointipalvelua liikekeskuksissa toimiville pienliikkeille)
  • 24Key® (avainhallintapalvelu)
  • 24Patrol (eri vuorokaudenaikoina auki oleville palveluliikkeille)
  • 24Koti (kokonaisvaltainen palvelu kodin tai vapaa-ajan asunnon suojaamiseksi)

Palveluihimme liittyvät kiinteänä osana tekniset turvalaitteet ja hälytysjärjestelmät. Securitaksen hyväksytty, paikallinen yhteistyökumppani asentaa ja ylläpitää yrityksesi riskeihin parhaiten soveltuvan rikosilmoitinjärjestelmän.

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*