Hälytyskeskuspalvelut

Hälytyskeskuksemme valvoo ja vastaanottaa hälytyksiä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Päivystäjämme organisoivat hälytyksiin liittyvät toimenpiteet ja raportoivat niistä asiakkaille sovitulla tavalla.

Hälytyskeskuksemme ottaa vastaan hälytystietoja lähes kaikilla tiedonsiirtoformaateilla. Tapahtumat tilastoidaan ja raportoidaan. Puhelin- ja radiopuhelinviestintä sekä puhelinnumerotiedot tallennetaan automaattisesti. Asiakkaidemme käytössä on myös suojattu web-sivusto.

Hälytystietovalvonnan lisäksi tarjoamme laajan valikoiman muita turvallisuutta parantavia ja asiakkaille hyödyllisiä palveluja:

  • Kiinteistövalvonta

Hälytyskeskuksemme ottaa vastaan monipuolisia valvonta- ja hälytystietoja sekä laitteiden toimintahäiriöilmoituksia asiakkaidemme kiinteistöistä. Tyypillisiä hälytyksiä ovat rakennusautomaatioilmoitukset (LVIS), kylmälaite-, hissi- ja
palohälytykset. Päivystys välittää ilmoitukset toimenpideohjeen mukaan sovituille yhteyshenkilöille ja valvoo, että hälytykset varmasti kuitataan tehdyksi asiakaskohteissa.

 

  • Hälytyskuvavalvonta

Hälytyskuvavalvonnan avulla voimme seurata tapahtumia tarkasti yrityksen sisällä ja ulkoalueilla. Hälytyksen sattuessa pystymme heti mitoittamaan tarvittavat toimenpiteet oikein: lähetetäänkö paikalle poliisi, palokunta, Securitaksen hälytyspartio vai selvitäänkö pelkän kuvan välittämän informaation avulla. Optimaalisesti mitoitettu toiminta tuo turvallisuuden lisäksi tuntuvia kustannussäästöjä.

  • Etäkäyttöpalvelut

Säästät huoltokustannuksissa joka kerta, kun vaihdamme etäyhteydellä esimerkiksi murtohälyttimen koodin. Etäkäytön avulla laitteen ohjelmiston mahdolliset häiriöt voidaan korjata kätevästi ja kustannustehokkaasti. Myös varmuuskopioiden palauttaminen onnistuu nopeasti ja helposti.

  • Raportoinnit

Kaikki yrityksesi hälytyslaitteisiin liittyvä informaatio tallentuu automaattisesti järjestelmiimme (hälyttimien kytkennät päälle ja pois, hälytykset, koodien vaihtamiset jne). Saat tiedot yksityiskohtaisina raportteina, joko sähköpostitse tai web-raportoinnin kautta, joten pysyt helposti ajan tasalla laitteiden toiminnan suhteen. Voit myös helposti verrata hälytysinformaatiota yrityksesi eri toimipisteiden välillä.Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

Henkilötietojasi käsitellään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Lähettämällä täytetyn lomakkeen hyväksyt antamiesi henkilötietojen käsittelyn Securitaksen toimesta