24CityPatrol

Turvallinen työpaikka ja turvallinen paikka asioida: 24CityPatrol -palvelulla parannat sekä yrityksesi henkilökunnan että siellä asioivien asiakkaiden turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Mobile Patrol -vartija ennaltaehkäisee yritystoimintasi mahdollisia häiriötilanteita näkyvällä valvonnalla ja aktiivisella puuttumisella ongelmatilanteisiin. Palvelu on kustannustehokas turvallisuusratkaisu yrityksesi turvaksi sen aukioloaikoina.

Kustannustehokasta toiminnan turvaa

24CityPatrol -palvelussa toisiaan lähellä sijaitsevista kauppaliikkeistä ja pienyrityksistä muodostetaan palvelurengas, jonka rajaamalla alueella Mobile Patrol -vartija kiertää ja tekee toistuvia tarkastuskäyntejä. Vartija kiertää liikkeissä niiden aukioloaikoina ennaltaehkäisten ilkivaltaa, hävikkiä ja häiriöitä. 24CityPatrol luo häiriöttömyyttä yrityksesi päivittäiseen toimintaan ja hoitaa tarvittaessa yllättävät ongelma- ja häiriötilanteet

Vartija napin painalluksella

Langattoman kutsupainikkeen avulla kutsut yhdellä napin painalluksella paikalle huomiota herättämättä ja lyhyellä vasteajalla Mobile Patrol -vartijan, jonka ammattitaitoinen apu minimoi mahdollisia vahinkoja ja huolehtii tilanteen vaatimista jatkotoimista. Ongelmatilanteiden selvittely ei vie asiakaspalveluhenkilökunnan aikaa ja liiketoiminta voi jatkua keskeytyksettä.

Lisäarvoa toiminnalle

Näkyvällä ja osallistuvalla valvonnallaan Mobile Patrol -vartija luo osaltaan yrityksessäsi ja sen välittömässä ympäristössä häiriötä ehkäisevää ilmapiiriä. Turvallinen ympäristö parantaa koko alueen imagoa miellyttävänä ostospaikkana. Securitas 24CityPatrol -palvelu soveltuu erityisen hyvin kauppa-, ostos- ja liikekeskuksissa sekä taajamissa toimiville päivä- ja ilta-aikaan avoinna oleville pienyrityksille ja -liikkeille.

Kysy lisää 24CityPatrol -palvelustamme
p. 020 4911
asiakaspalvelu@securitas.fi