Securitas otti sähköisen oppimisympäristön käyttöön

15. maaliskuuta 2017

Securitas ja Mobie Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen sähköisen oppimisympäristön toimittamisesta Securitakselle. Tavoitteena on Securitaksen henkilöstön osaamisen, työturvallisuuden ja kokonaisvaltaisen työhyvinvoinnin yhdenmukainen kehittäminen.

- e-oppimisympäristön hyödyntäminen on ajantasainen tapa kouluttaa ja valmentaa henkilöstöämme toimintaympäristössä, jossa henkilökunta on jakautunut eri asiakaskohteisiin ja paikkakunnille. Se mahdollistaa perinteisiä vaihtoehtoja monipuolisemmat ja joustavammat työskentelytavat ja tehostaa myös esimiestyötä ja sen kehittämistä. Digitaalisen sisällön avulla varmistamme myös henkilökuntamme osaamisen tasalaatuisuuden, kertoo Securitakselta projektista vastaava Jukka Rämä.

- Oppimisympäristö tulee toiminaan myös erinomaisena alustana, kun valmennamme asiakasyritystemme henkilökuntaa erilaisissa turvallisuuskoulutustarpeissa, Rämä lisää.

Mobiili oppimisympäristö tukee suoritemerkein työntekijän itseohjautuvaa oppimista ja lisää yhteisöllisyyttä, kun tietoa on helppo jakaa erilaisissa sähköisissä työryhmissä.

eSmart-ratkaisu

Vahvasti kansainvälistyvän, erityisesti turvallisuus-, pelastus-, energia- ja sairaanhoitoalalle keskittyvän Mobie Oy:n toimitusjohtaja Kari Vatanen on erittäin tyytyväinen yhteistyöstä Securitaksen kanssa.

- Securitas on alansa johtava yritys sekä Suomessa että globaalisti, ja nyt alkanut yhteistyö mahdollistaa kansainvälisen tason turvallisuuskoulutusten ja -järjestelmän kehittämisen kotimaassa. Mobie Oy:n kehittämä eSmart -oppimisympäristö mahdollistaa yhteisöllisen työn ohessa kouluttautumisen, osaamistason reaaliaikaisen mittaamisen, sekä personoitujen koulutusmateriaalien tuottamisen, Vatanen summaa.

Lisätietoja:

Jukka Rämä, työturvallisuuspäällikkö Securitas Oy jukka.rama@securitas.fi
Kari Vatanen, toimitusjohtaja Mobie Oy kari.vatanen@mobiegroup.com

 

Mobie Oy on vuonna 2010 perustettu yritys, joka tuottaa digitaalisen julkaisun ja markkinoinnin järjestelmiä edelläkävijän kokemuksella. Yrityksen taustaryhmä on kehittänyt digitaalisen julkaisun järjestelmiä ja verkkopalveluja jo vuodesta 1996. Toimintaamme täydentää laaja ja osaava kumppani- ja yhteistyöverkostomme. Yrityksen oppimisympäristö eSmart on pedagogisen osion voittaja 2014 tehdyssä EU:n oppimisympäristövertailussa.