Securitas Fennovoiman työmaa-alueen vartijaksi - rekrytoinnit jo käynnissä

29. helmikuuta 2016

Securitas ja Fennovoima ovat solmineet yhteistyösopimuksen vartiointipalvelujen toimittamisesta huhtikuusta alkaen. Sopimus on kaksivuotinen ja sisältää vartiointipalvelujen toimittamisen Fennovoiman työmaa-alueelle, Hanhikiven niemelle

Sisäministeriö on asettanut alueelle liikkumis- ja oleskelurajoituksen 30.11.2015. Alueella on ympärivuorokautinen vartiointi.

”On hienoa, että meidät valittiin työmaa-alueen vartiointipalveluiden toimittajaksi. Sopimus on sekä alueellisesti että valtakunnallisesti merkittävä. Uskon, että yhtiömme laaja-alainen turvallisuusosaaminen antoi meille lisäarvoa”, Pohjois-Suomen aluejohtaja Jan Pilvi kommentoi sopimusta. 

Rekrytoinnit käynnissä

”Tarve on useille kymmenille työntekijöille ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä”, rekrytoinneista vastaava Pohjois-Suomen turvallisuuspäällikkö Tero Ruokanen kertoo.

”Haemme erityisesti henkilöitä, joilla on jo kokemusta turvallisuusalasta ja vartijan tehtävistä”, hän jatkaa. Työtehtävät ovat pääasiassa erilaisia vartiointitehtäviä isolla työmaa-alueella, muun muassa aluevalvonnassa, portilla ja kulkulupatoimistossa. Lisätietoja toimeksiannon työpaikoista rekrytointisivuillamme.

Lisätietoja:

Fennovoima, alueviestintäpäällikkö Heli Haikola, p. 020 757 9224
Securitas, aluejohtaja Jan Pilvi p. 020 491 3101