Kongressimessukävijä - osallistu arvontaan!

Kiva, kun kävit osastollamme Kongressimessuilla! Tällä sivustolla voit osallistua kahden Sideways-festarilipun arvontaan sekä pyytää lisätietoa haluamastasi palvelusta.

Securitas Events on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjillle monipuolisia turvallisuuspalveluita sekä muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempiaikaisiin tarpeisiin. Olemme tukena tapahtuman sunnitteluvaiheesta lähtien.  akennamme tapahtumapalvelukokonaisuuden aina yhdessä asiakkaan kanssa huomioiden tapahtuman yksilöllisen luonteen sekä sen erilaiset toiveet ja tarpeet. 

TARJOUS KODIN HÄLYTYSJÄRJESTELMÄSTÄ

Kongressimessujen kävijöille tarjoamme erikoistarjouksen kodin hälytysjärjestelmästä! Aloitusmaksu nyt vain 200 euroa (norm. 235 e). Kuukausiveloitus järjestelmästä on 31,50 e/kk. Hinnat sisältävät alv 24 %. Tarjous on voimassa  perjantaihin 12.4.2019 asti. 

Tilaukset osoitteeseen 24koti@securitas.fi, mainitse tilauksen yhteydessä koodi KONGRESSIMESSUT.
LUE LISÄÄ  24koti-hälytysjärjestelmästämme.

OSALLISTU ARVONTAAN! 

Täytä alla oleva lomake, niin olet mukana kesän Sideways-festivaalilippujen arvonnassa! Festarit järjestetään Helsingissä 6.-8.6.2019. Arvonta suoritetaan 12.4.2019 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voit valita lomakkeesta mistä palvelusta haluat lisätietoa tai osallistua vain arvontaan. Viestilaatikkoon voit kirjoittaa mistä muusta palvelusta haluaisit tietoa tai muuta vapaata tekstiä.

 

*
*
*
*
*