Arjen sankaritekoja -blogi

Securitaksen arvot rehellisyys, valppaus ja avuliaisuus korostuvat työyhteisöissämme. Vaikka nämä ominaisuudet saattavat sinusta tuntua tavallisilta, me näemme ne erityisenä yhdistelmänä. Nämä ovat yhteisiä ominaisuuksia sekä miehille että naisille, jotka muodostavat Securitaksen; ihmisille, joita me pidämme arjen sankareina. Tervetuloa seuraamaan Arjen sankaritekoja -blogia, jossa kerromme työntekijöidemme onnistumisista työtehtävissään.

Vartijamme sammutti palon ja pelasti toiminnallaan huoneistossa nukkuvat henkilöt

2.11. myöhään illalla Mobile Patrol -vartija Meriläinen vastaanotti palohälytyksen pääkaupunkiseutulaisesta palvelutalosta. Muutaman minuutin kuluttua hälytyksen vastaanottamisesta, saapui Meriläinen kohteelle.

Hälytyksen tulleen huoneiston oven takana haisi selkeästi savu. Kun huoneiston asukkaat eivät avanneet ovea ja sisältä kuului vaimeaa ääntä, teki Meriläinen päätöksen mennä huoneistoon sisään avaimilla.

Asuntoon päästyään vastaan tuli savun täyteinen huone. Asunnossa olevat henkilöt nukkuivat. Meriläinen löysi palon lähteen hellalta, jonne ruoka oli unohdettu ja se oli syttynyt palamaan. Palon sammutettuaan Meriläinen varmisti nukahtaneiden henkilöiden tilan ja herätti heidät, varmistaen samalla, että asukkaat olivat kunnossa.

Tilan kunnollisen tuuletuksen ja tilanneseurannan jälkeen, Meriläinen poistui paikalta jatkaen työvuoroaan yhtä mallikkaasti.

Lisää tarinoita:

 

 

Ota meihin yhteyttä
*
*
*

* Pakollinen kenttä