Arjen sankaritekoja -blogi

Securitaksen arvot rehellisyys, valppaus ja avuliaisuus korostuvat työyhteisöissämme. Vaikka nämä ominaisuudet saattavat sinusta tuntua tavallisilta, me näemme ne erityisenä yhdistelmänä. Nämä ovat yhteisiä ominaisuuksia sekä miehille että naisille, jotka muodostavat Securitaksen; ihmisille, joita me pidämme arjen sankareina. Tervetuloa seuraamaan Arjen sankaritekoja -blogia, jossa kerromme työntekijöidemme onnistumisista työtehtävissään.

Salossa vältettiin 600 000 euron vahingot valppaan vartijamme ansiosta

Vartijamme Valtteri Aaltonen oli maaliskuisena yönä piirikierroksella asiakaskohteessamme Salossa. Kierroksellaan hän havaitsi poikkeavan pahan hajun kohdetta tarkastaessaan. Hän lähti tutkimaan asiaa ja paikallisti hajun lähteeksi kytevän jätekasan ja kutsui välittömästi palokunnan paikalle. 

Vartijamme nopea toiminta ja valppaus säästi asiakkaan mittavilta taloudellisilta menetyksiltä. Asiakas soittikin kiitokset vartijan arvokkaasta työstä myös tämän esimiehelle Martti Varemäelle. Kiitollisen asiakkaan mukaan alkavan palon huomaamisella vältettiin vähintään 600 000 euron arvoiset vahingot.

Lisää tarinoita:

 

 

Ota meihin yhteyttä
*
*
*

* Pakollinen kenttä