Securitas security Madrid

Turvallisuustekniikka

Tuote- ja palveluvalikoimaamme kuuluu myös turvatekniikan ratkaisuja pienille ja suurille yrityksille ja yhteisöille. Toimimme tiiviissä yhteistyössä alan laitevalmistajien ja asiakkaidemme kanssa. Pystymme tarjoamaan asiakkaidemme turvallisuus- ja valvontatekniikan tarpeeseen juuri oikeanlaisia kokonaisratkaisuja.

Oikein suunniteltu, asennettu ja huollettu turvatekniikan ratkaisu on avainasemassa yrityksesi toiminnalle. Se suojaa yrityksesi kaikkia tärkeitä arvoja – henkilöstöä, materiaalia, tietoa ja mainetta. Turvallisuustekniikan ja vartiointipalveluiden pitkäaikaisena toimittajana meillä on runsaasti tietoa ja kokemusta siitä, millaiset kokonaisratkaisut toimivat parhaiten erilaisissa toimintaympäristöissä.

Parhaat teknologian asiantuntijat

Teknologiayksikössämme työskentelee alaa laajasti tuntevia asiantuntijoita, myyjiä ja asentajia. Heidän kokemuksensa avulla voimme tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ennaltaehkäisevät tehokkaasti vaaratilanteita. Osaaminen on Securitaksen teknologiayksikön vahvuus.

Tekninen ratkaisu tarpeen mukaan

Selvitämme yhdessä asiakkaan kanssa kuhunkin tarpeeseen ja tilanteeseen sopivimman kokonaisuuden.  Asiakas voi valita, haluaako sitoa pääomaa turvallisuustekniikan laitteisiin itse vai onko huolettomampaa valita Combi-kokonaisratkaisu, jolloin vastuu investoinneista, huollosta ja laitekannan ajantasaisuudesta on Securitaksella. Lue lisää suositusta Combi-kokonaisratkaisusta tästä.

Turvallisuustekniset järjestelmät ovat yhdistettävissä myös muihin Securitaksen palveluihin laajemman turvallisuusratkaisun saavuttamiseksi.

Palveluja yli maan rajojen

Pystymme tarjoamaan yhdenmukaisia turvaratkaisuja kaikkiin yrityksesi toimipisteisiin, sillä teemme tiivistä yhteistyötä Securitaksen muiden maiden toimipisteiden kanssa.

 

 

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

* Pakollinen kenttä