Tapahtumaturvallisuus

Tarvitsetteko asiantuntevan ja luotettavan yhteistyökumppanin avustamaan tapahtumanne turvallisuusjärjestelyissä? Yritystilaisuus, kokous, pieni tai suuri yleisötilaisuus tai kansainvälinen konferenssi - avustamme teitä onnistuneen tapahtuman toteuttamisessa aina suunnitteluvaiheesta lähtien.

Securitas Events Oy on erikoistunut erilaisten yritystapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalveluihin. Tarjoamme valtakunnallisesti tapahtumien järjestäjille järjestyksen ylläpito- ja turvallisuuspalveluita sekä opastus- ja muita tapahtumien tukipalveluita niin yksittäisiin tapahtumiin kuin pitempikestoisiinkin toimeksiantoihin.

Rakennamme tapahtuman luonteen mukaisen palveluprofiilin

Rakennamme tilaisuuteenne tai tapahtumaanne toiveidenne mukaisen palveluprofiilin, joka vastaa tapahtuman luonnetta. Esimerkiksi yritysjuhlissa tai ulkoilmafestivaaleissa työskentelevät järjestyksenvalvojamme voivat olla hyvin erilaisia palveluprofiililtaan. Valitsemme tapahtumaanne parhaiten sopivat henkilöt ja koulutamme heidät tehtäviinsä. Lähtökohtaisesti kaikilla työntekijöillämme on entuudestaan turvallisuusalan koulutus.

Toimimme yhteistyössä Securitas Erikoisturvapalvelut -yksikön kanssa.

Palveluitamme ovat

  • Tapahtumien ja yleisötilaisuuksien turvallisuuspalvelut
  • Kokouksien ja yritystilaisuuksien turvallisuuspalvelut 
  • Opastus- ja tukipalvelut
  • Majoitus- ja ravitsemusliikkeiden järjestyksenvalvontapalvelut
  • Matkustaja-aluksien ja leirintäalueiden järjestyksenvalvontapalvelut

Oletko kiinnostunut työskentelemään tapahtumissa? Lue lisää

 

 

Ota meihin yhteyttä!
*
*
*

* Pakollinen kenttä